EXCLUSIV

Veşti rele despre Alexandru Arșinel. Starea de sănătate a actorului îi sperie pe apropiați. Are interzis la telefon EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 03.02.2022, 18:44
Veşti rele despre Alexandru Arșinel. Starea de sănătate a actorului îi sperie pe apropiați. Are interzis la telefon EXCLUSIV

Îndrăgitul actor de revistă a ajuns în urmă cu câteva zile, cu ambulanța, la spital, din cauza unui puseu de tensiune dar și a faptului că simțea o stare de slăbiciune accentuată. În urmă cu câteva luni, acesta a suferit o operație la inimă și a stat internat câteva săptămâni la spitalul ”Monza”.

Vești rele despre Alexandru Arșinel

Problemele de sănătate nu-i dau pace lui Alexandru Arșinel. Actorul a fost nevoit să cheme ambulanța în urmă cu două zile, întrucât nu se simțea bine. Medicii de la Spitalul Universitar i-au dat drumul acasă, după mai multe investigații, acesta suferind, oficial, un puseu de tensiune,

Starea lui Arșinel nu s-a ameliorat însă la revenirea acasă. Acesta vorbește cu greu și este foarte slăbit, potrivit unei persoane apropiate „Nu este bine deloc. Are dificultăți în vorbire, nu mai folosește decât foarte rar telefonul mobil”, a completat sursa mai sus-menționată.

Recuperare la domiciliu

Alexandru Arșinel a trecut cu bine până acum peste intervențiile chirugicale la inimă, printre care și montarea unui stenț, la Spitalul ”Monza” din București, renumit pentru intervențiile medicale de tip chirurgie cardiovasculară. Acesta urmează un program de recuperare la domiciliu, atât el, cât și soția sa, rămasă paralizată după un accident petrecut în urmă cu patru ani.

La acea vreme, în timp ce cobora pe scări, i s-a agățat tocul de la unul dintre pantofi, s-a dezechilibrat şi a căzut în cap. Marilena are parte de tot sprijinul, dar și de toată afecțiunea actorului, de mai bine de 50 de ani.

„Facem recuperare împreună acasă. Mai vine și un maseor, și pentru mine și pentru soție”, ne-a spus, recent, actorul.

Se simte lipsit de puteri

Înainte de a ajunge la spital în urmă cu câteva zile, Arșinel nu ne-a ascuns faptul că nu se simte deloc bine.

„Sunt acasă, dar nu sunt în regulă, nu mă simt bine, ci doar atât cât este suportabil. Sau atât cât să dau speranțe. S-au adunat mult prea multe. Controlul asupra organismului meu nu-i ok, nu mă simt în putere, nu-l pot controla așa cum aș vrea. Am suportat multe transformări. Și operațe pe cord, și transplant de rinichi, s-au adunat prea multe. Sper să nu mă mai întorc în spital”, a declarat Alexandru Arșinel pentru impact.ro.

Veşti rele despre Alexandru Arșinel. Starea de sănătate a actorului îi sperie pe apropiați. Are interzis la telefon EXCLUSIV
Veștile despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel nu sunt bune deloc

E cap de afiș la spectacolul de pe 12 februarie!

Potrivit unor surse din cadrul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, Arșinel are o nouă reprezentație cu spectacolul „Hai, Hai, România”, al cărui regizor este, peste doar o săptămână. Biletele s-au pus de ceva timp în vânzare, actorul este cap de afiș. La ultimul, din luna decembrie, acesta a urcat pe scenă deși se externase doar cu o zi înainte.

„Are spectacol peste o săptămână. La ultimul a venit cum a putut și a jucat. E extrem de devotat”, a mărturisit colegul său de scenă, Adrian Enache, pentru impact.ro.

„Rămân cu credința că Dumnezeu m-a ajutat în momentele grele”

Însă îndrăgitul actor de revistă nu simte doar chemarea scenei pentru următoarea primăvară. El spune că trebuie să se refacă și în vederea unui alt important eveniment din viața sa, și anume primirea „Crucii Moldave”, cea mai înaltă distincție oferită de Mitropolia Moldovei și Bucovinei.

„Sunt cetățean de onoare și la Dolhasca, locul meu de baștină, și la Suceava și la București. Și mă mândresc cu toate, chiar dacă la București pare să nu mă fi ajutat prea mult în povestea cu directoratul meu. Dar rămân cu credința că Dumnezeu m-a ajutat în momentele grele și cu speranța că poate mai am câte ceva de spus!”, ne mărturisea Alexandru Arșinel.

 

Dezvăluiri inedite despre bani și propuneri indecente!
Urmăriți Impact.ro și pe