Vedetă de la PRO TV, amintiri traumatizante. Accidentele suferite i-au lăsat urme adânci: „Operaţie şi 13 şuruburi” (Exclusiv)

Badea Violeta 01.04.2022, 09:56
Vedetă de la PRO TV, amintiri traumatizante. Accidentele suferite i-au lăsat urme adânci: „Operaţie şi 13 şuruburi” (Exclusiv)

O vedetă de la Pro TV, pasionată de sporturile de iarnă, a văzut moartea cu ochii în urmă cu trei ani de zile. Atunci, aceasta a suferit un accident teribil, care s-a soldat cu o operație cu 13 șuruburi în gleznă. Cu toate că o vedem tot timpul cu zâmbetul pe buze la televizor, vedeta încă are traume de care nu s-a descotorosit. Iată despre cine este vorba!

Vedetă de la Pro TV, accident teribil în urmă cu trei ani

Alina Vîlcu, cunoscută drept arhitecta de la emisiunea „Visuri la cheie”, este una dintre cele mai apreciate vedete de la Pro TV. Recent, aceasta a acordat un interviu pentru EGO.ro în care a vorbit despre marea sa pasiune pentru sporturile extreme. Vedeta a mărturisit că merge foarte des la schi, însă o experiență extrem de neplăcută a lăsat-o cu traume.

Mai exact, în urmă cu trei ani, celebra arhitectă s-a accidentat și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală. Atunci, medicii i-au montat nu mai puțin de 13 șuruburi în gleznă, dar cu toate astea, vedeta nu a renunțat la pasiunea sa pentru sporturile extreme.

„La kite, recunosc că am o frică inconștientă de apă, de largul mării, deși mă aventurez în tot felul de experiențe. Frica asta m-a împins acum 8 ani să fac diving consistent și aproape în fiecare vacanță merg atât pe apă, cât și sub apă.

Totuși, sentimentul de disconfort rămâne undeva. La munte, în schimb, mă simt destul de stăpână pe natură, însă și acolo mă blochez câteodată când îmi amintesc cele două accidente destul de traumatizante pe care le-am avut.

Unul, când eram copil și s-a soldat cu 6 luni cu piciorul în ghips și unul acum 3 ani, care s-a soldat cu o operație cu 13 șuruburi în gleznă. În rest, totul bine, liberă ca pasărea cerului (râde).”, a declarat Alina Vîlcu pentru sursa menționată mai sus.

Alina Vîlcu
Alina Vîlcu

Practică kite-ul de peste un deceniu

În afară de schi, Alina Vîlcu practică și kite-ul. Vorbim despre un sport acvatic ce combină elemente de windsurfing, wakeboarding, zbor cu parapanta, navigație și elemente artistice de gimnastică, pe scurt am putea spune un adevărat sport extrem.

Vedeta a mărturisit că totul a început ca o provocare, nefiindu-i deloc ușor să descopere toate tainele kite-ului. Acum, însă, aceasta se bucură din plin de frumusețea acestui minunat sport.

„Fac kite de vreo 10 ani și, nu, nu a fost dragoste la prima vedere. M-am apucat doar și doar pentru că era cool și mi s-a părut o provocare tare.

Apoi au urmat ani de frustrări, de căzături, de apă în gură și nas, de urmărit vântul și tot așa. Acum mă simt ușoară ca un fulg și, de multe ori când sunt singură pe mare, țip de fericire sau cânt tot felul de melodii prostești.”, a spus arhitecta de la „Visuri la cheie”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...