Ce se întâmplă cu Maria Constantin după ce a scos o melodie cu Viorel și Vulpița. ”Și eu care credeam că e proastă…”

Andrei Cezar 22.04.2020, 18:16
Ce se întâmplă cu Maria Constantin după ce a scos o melodie cu Viorel și Vulpița. ”Și eu care credeam că e proastă…”

Colaborarea dintre cântăreața de muzică populară Maria Constantin și Viorel Stegaru pare să fie un eșec total. Cel puțin din punct de vedere al imaginii artistei. Ea a fost dur criticată de mai multe persoane publice după ce a lansat videoclipul cu soțul Vulpiței.

Maria Constantin criticată dur după melodia scoasă cu Viorel

Videoclipul celor doi protagonițști, Maria Constantin și Viorel Stegaru, a apărut acum o săptămână pe canalul de YouTube al casei de discuri cu care colaborează artista. În tot acest timp a strâns peste 4 milioane de vizualiări. Chiar dacă melodia este foarte populară, din punct de vedere al imaginii, multă lumea consideră că artista a avut de suferit. Unul dintre contestatarii vehemenți ai acestei colaborări este fostul iubit al Andreei Mantea, care a reacționat foarte dur.

„Eu credeam că Maria Constantin e proastă! Nu e! Că a făcut clip cu Viorel”a scris Cristian Mitrea pe pagina sa de socializare.

Nici cunoscutul cântăreț Karim nu s-a putut abține după ce a aflat de colaborarea dintre cei doi și i-a adresat vorbe grele Mariei Constantin.

„Cât de jos să te cobori… ne demonstrează Maria Constantin în cea mai nouă ‘pesă’ a ei! Nici chiar așa jos Maria… mai sus… acolo.. fix acolo… Bravo, Maria! Acum chemați-o la tv să vă spună cum a fost… dacă i-a plăcut… Pe Maria nu poți să o tragi de păr decât dacă ești Viorel… aiurea… acum știți cine-i Maria?”, aspus Karim, potrivit Antenastars.ro.

Ce se întâmplă cu Maria Constantin după ce a scos o melodie cu Viorel și Vulpița. ”Și eu care credeam că e proastă...”
Ce se întâmplă cu Maria Constantin după ce a scos o melodie cu Viorel și Vulpița. ”Și eu care credeam că e proastă…”

Maria Constantin, ghinion în viața personală: a ajuns în brațele unui bărbat însurat și cu copil

Succesul în dragoste nu se raportează neapărat la frumusețe. Este și cazul Mariei Constantin, care chiar dacă este o femeie extrem de atrăgătoare, ghinionul pare să o fi urmărit în viața personală, de-a lungul timpului. Și nu pentru că o spunem noi ci din cauza eșecurilor repetate în amor pe care le-a trăit blondina. După două mariaje încheiate cu divorț și alte câteva relații care n-au avut nicio finalitate, frumoasa cântăreață pare să-și fi găsit liniștea în brațele unui… bărbat însurat și cu copil acasă.

Ea a fost aspru criticată pentru această nouă relație și acuzată că a distrus o familie. Chiar și în aceste condiții, artista a mers mai departe și a preferat să se ferească pe cât posibil de lumina reflectoarelor, scrie Spynews.ro. Potrivit unor surse din anturajul Mariei Cosntantin, se pare că dragostea dintre cei doi este una puternică, de vreme ce bărbatul nici măcar nu s-a mai interesat de propriul copil.

De teama paparazzilor, cei doi s-au mutat din zona în care stăteau înainte și își petrec acum mai tot timpul în casă. Nici situația financiară a celor doi nu pare să fie una tocmai roz. De afacerile bărbatului se pare că s-ar ocupa soția lui, așa că toată responsabilitatea de a aduce bani în casă îi revine Mariei.

Urmăriți Impact.ro și pe