Drama necunoscută din viața Ronei Hartner! „Eu am avut trei tentative de sinucidere”

Redacția IMPACT 04.03.2020, 15:04
Drama necunoscută din viața Ronei Hartner! „Eu am avut trei tentative de sinucidere”

Actrița a suferit enorm din pricina unei drame din trecutul său. Rona Hartner a avut trei tentative de sinucidere, din acest motiv înfiorător. Fosta participantă din emisiunea “Ferma Vedetelor”, de pe PRO TV, a mărturisit ce i-a cauzat atât de multe gânduri sumbre. Vedeta a trecut prin momente foarte dificile și din pricina diagnosticelor puse de medici, din ultimul an.

Drama necunoscută din viața Ronei Hartner! „Eu am avut trei tentative de sinucidere”

Deși a reușit să depășească cu bine toate etapele dificile din viața ei, actrița a traversat o perioadă extrem de dificilă. Rona Hartner, în vârstă de 47 de ani, a fost diagnosticată cu cancer la colon, având nevoie de un tratament foarte dureros. Recomandările medicilor au ajutat-o pe actriță să își revină tot mai mult la normal.

Rona Hartner s-a căsătorit pe data de 5 octombrie 2019, cu iubitul ei, Herve Camilleri. Este bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, și cu care s-a măritat în Franța.

Diagnosticul cumplit pe care l-a primit a însemnat și mai multe deplasări pentru operații, în străinătate. Totodată, aceasta s-a operat și în România, și a făcut toate demersurile necesare pentru a învinge cancerul la colon.

Drama necunoscută din viața Ronei Hartner! „Eu am avut trei tentative de sinucidere
Rona Hartener a fost de câteva ori la un pas de suicid, actrița având la activ mai multe astfel de tentative tulburătoare

Actrița marchează o carieră impresionantă și pe scena teatrului românesc, dar s-a confruntat în trecut cu episoade ceva mai sumbre. Pentru că a suferit numeroase episoade de depresie, Rona Hartner a fost de câteva ori la un pas de suicid. Aceasta a făcut mai multe declarații sfâșietoare, în cadrul unei emisiuni TV, în care a fost invitată.

„Eu am avut trei tentative de sinucidere la 18 ani. Am plecat noaptea pe mare, la 2 Mai. O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor. Această persoană a apărut de trei ori în viaţa mea. Mereu vine în situaţiile critice. Nu ştiu cine e sau cum o cheamă. Atunci am înţeles că nu era momentul ca eu să pier”, a mărturisit Rona Hartner, potrivit viva.ro.

Rona Hartner, detalii incredibile despre vindecare

Rona Hartner a povestit cum a învins cancerul la colon, și prin diverse metode naturale, pe care le-a pus în practică. În momentul în care a fost nevoită să urmeze ședințe de chimioterapie, vedeta s-a bazat și pe rețete din bătrâni.

„Am luat lămâi din pom de la mine, adică bio, le-am pus în miere la macerat şi, în fiecare dimineaţă, beam pe stomacul gol chestia asta. Am mai luat spirulină şi mi-am refăcut fierul. Am luat vitamina C şi mi-am refăcut tonusul. Am înotat în fiecare zi. Am decis să uit fiecare etapă a chimioterapiei, a cancerului, a bolii, ca să nu intru în sistemul de victimizare”, a mai povestit Rona Hartner.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI