Primele imagini cu noua iubită a lui Flick. Fata e prezentatoare TV

Rădulescu Valentin 01.06.2020, 16:57

Flick se pare că a ieșit din perioada de izolare alături de o nouă parteneră. Cei doi au publicat o fotografie împreună pe conturile de socializare. Tânără este de o femeie frumoasă și atrage privirile multora, iar pe lângă asta a câștigat și Miss Planet 2019.

Cine este noua parteneră a lui Flick? Primele imagini cu iubita lui!

Prezentatorul a ieșit din perioada de izolare alături de o nouă parteneră. Acesta a prezenta-o pe rețelele de socializare și anunță că este din nou îndrăgostit. Se pare că Flick nu își va petrece vara singur, ci alături de Denisa Hodisan, o femeie foarte frumoasă și deșteaptă, care este tot prezentatoare. Femeia care i-a furat inima lui Flick apare alături de el într-o imagine unde amândoi poartă mască de protecție. Totodată, prezentatorul i-a dat tag pentru fanii curioși.

„Mă bucur că timpul zboară,
Să fim liberi iar aș vrea.
Am rămas din primăvară
Cu o mască și cu ea”,
a scris Flick pe pagina de socializare.

Primele imagini cu noua iubită a lui Flick. Fata e prezentatoare TV
Primele imagini cu noua iubită a lui Flick. Fata e prezentatoare TV

Denisa Hodisan este și antreprenor

Flick a știut foarte bine pe cine să aleagă, deoarece Denisa este o femeie frumoasă dar și inteligentă. Aceasta pe lângă faptul că atrage toate privirile bărbaților este și antreprenor, dar are și o școală de modelling și bune maniere pentru copii. Chiar dacă pentru mulți perioada de izolare a fost una grea, Flick s-a ales cu o nouă parteneră cu care își va petrece timpul de acum încolo.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, și chiar dacă s-au ascuns o vreme, duminică au publicat și prima lor poză care a atras atenția multora. Printre primii care i-au comentat la poză se află și Codin Maticiuc, care i-a spus „Băi, ce să zic, ai tras un loz bun…”. Cei doi sunt cel mai nou cuplu din show-bizul românesc.

Urmăriți Impact.ro și pe