„Primele imagini cu Horia Brenciu în delir”. Cum a fost surprins artistul pe platourile de filmare de la PRO TV. Video

Ioana Nechifor 06.09.2019, 13:53
„Primele imagini cu Horia Brenciu în delir”. Cum a fost surprins artistul pe platourile de filmare de la PRO TV. Video

Muncesc din greu, dar asta nu înseamnă că nu-și fac timp și pentru distracție! Ce se întâmplă, pe platourile de filmare, atunci când jurații de la Vocea României prind câteva momente de pauză se poate vedea din imaginile de culise care au scăpat pe internet. „Horia Brenciu în delir”, este descrierea care însoțește vide-oul făcut la filmările pentru emisiunea de la PRO TV, dar care îi surprinde și pe ceilalți jurați, Smiley, Tudor Chirilă și Irina Rimes cum se pregătesc să-și intre în rolul de antrenori.

„Exclusiv! Primele imagini de la audițiile Vocea României”

„Exclusiv! Primele imagini de la audițiile Vocea României„, este descrierea care însoțește video-ul pe care Smiley l-a realizat, de pe platourile de filmare Vocea României de la PRO TV, pentru un nou episod din vlogul lui, intitulat Smiley Omul. 

Cu acest prilej, artistul și-a surprins colegii la pregătiri, în ipostaze pe care fanii nu le văd la tv, arătând ce se întâmplă pe platourile de filmare de la show-ul de talente, ce pregătiri se fac, dar și cum se distrează el și ceilalți membrii ai echipei atunci când prind câteva clipe libere.

Smiley a profitat de ocazie și a vorbit și cu Horia Brenciu, care în această toamnă va putea fi văzut de telespectatorii PRO TV la masa juraților de la Vocea României.

Smiley și colegii lui revin, din 6 septembrie, cu un nou sezon Vocea României. Ce imagini au scăpat pe internet
Smiley și colegii lui revin, din 6 septembrie, cu un nou sezon Vocea României

„Vocea României 2019, sezonul 9 începe deseara de la 20:30 pe Pro TV. Eu, Tudor Chirilă, Horia Brenciu și Irina Rimes facem parte din juriul acestui sezon.

Primele imagini de la filmari, primele imagini cu Horia in delir si multe altele, doar la click pe buton”, scris Smiley pe instagram.

Horia Brenciu, despre Vocea României: „Mă întorc! Cu tot, cu scaun!”

Sezonul cu numărul 9 Vocea României debutează, vineri seara – 6 septembrie, de la 20.30, la PRO TV, și îl readuce pe Horia Brenciu în atenția publicului, care s-a întors astfel la masa juriului emisiunii.

„Mă întorc! Cu tot, cu scaun!”, spune artistul, într-un video menit să promoveze noul sezon al show-ului.

În altă postare, pe instagram, el apare alături de cei care i-au fost elevi la Vocea României.

Horia Brenciu, alături de Julie și Mihai. Noul sezon Vocea României începe pe 6 septembrie la PRO TV
Horia Brenciu, alături de Julie și Mihai

Reîntâlnirea vocilor, scrie Horia Brenciu, în dreptul imaginii în care apare alături de Julie și Mihai.

Urmăriți Impact.ro și pe