Dezvăluiri din culisele show-ului de la PRO TV! Ce spune Smiley despre noul sezon Vocea României

Ioana Nechifor 06.09.2019, 11:49
Dezvăluiri din culisele show-ului de la PRO TV! Ce spune Smiley despre noul sezon Vocea României

Cel de-al nouălea sezon Vocea României începe, vineri seara – 6 septembrie, la PRO TV, iar concurenții vor fi nevoiți să dea tot ce e mai bun pentru a convinge jurații că merită să rămână în concurs și, bineînțeles, în echipa lor. Smiley a făcut mărturisiri desore noul sezon al show-ului de talente, dezvăluind ce îi așteaptă pe telespectatori în această toamnă la PRO TV.

Smiley, dezvăluiri despre noul sezon Vocea României

Un nou sezon Vocea României, noi concurenți și, evident, noi surprize în această toamnă pentru publicul autohton! Smiley va face echipă cu Horia Brenciu, Tudor Chirilă și Irina Rimes la masa de jurați, o formulă ușor modificată pentru sezonul cu numărul nouă al show-ului de la PRO TV.

„Sezonul ăsta e un pic mai obraznic. E cu un pic mai mult testosteron, pentru că suntem mai mulţi bărbaţi. S-ar putea să iasă cu mai multe scântei, tot din cauză că suntem mai mulţi bărbaţi, dar va fi foarte fun.

Cu siguranţă va fi fun, eu m-am distrat din prima zi“, a dezvăluit artistul într-un interviu pentru protv.ro, citat de cancan.ro.

În acest sezon, Horia Brenciu revine la juriul Vocea României. Despre acesta, Smiley mărturisește că „vorbeşte foarte mult, este exuberant, este peste tot“.

Smiley și colegii lui revin, din 6 septembrie, cu un nou sezon Vocea României. Ce surprize pregătește PRO TV
Smiley și colegii lui revin, din 6 septembrie, cu un nou sezon Vocea României

Smiley, despre rolul de antrenor la Vocea României

Postura de antrenor la Vocea României i se potrivește de minune lui Smiley. Artistul își dorește să descopere tineri talentați, pe care să-i ajute să se propulseze în lumea artistică.

„Sunt implicat cu totul, sunt responsabil de fiecare moment, de fiecare concurent care intră la mine în echipă, lupt pentru fiecare dintre ei. E cu totul alt rol, e cu totul alceva.

Îmi place foarte mult ceea ce fac la «Vocea României», pentru că asta fac tot timpul. Cu asta mă ocup de mai bine de 20 de ani. Cu asta am început, de fapt. Adică, eu mai întâi am făcut muzică pentru alţi oameni. Şi asta fac şi acum, mă ocup de artişti, îi descopăr, îi ajut să ajungă unde îşi doresc“, Smiley.

Cântărețul a mai dezvăluit că, momentan, a încheiat filmările pentru show-ul de la PRO TV, publicul urmând să vadă, în fiecare vineri seara, de la ora 20.30, ce le-a pregătit el și colegii lui și, bineînțeles, ce momente au pregătit concurenții.

“Sunt foarte bine, am reuşit să mă şi odihnesc. Am înregistrat toate etapele de la „Vocea României” (PRO TV) şi mai avem galele live”, a declarat Smiley, conform click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe