Primele imagini cu băieţelul lui Pepe. Ipostaza adorabilă în care a fost filmat micuţul

Andra Daoud 23.06.2022, 21:38

Dacă în urmă cu doar câteva zile, Pepe spunea că nu doreşte încă să îl expună pe junior, iată că au apărut deja primele imagini cu bebeluşul. Mai mult decât atât, artistul l-a filmat pe micuţ într-o ipostază adorabilă. Pepe Junior a făcut cunoștință cu surorile lui mai mari, iar imaginile publicate de tatăl lor pe Instagram i-au cucerit pe cei care îl urmăresc online pe artist.

Au apărut primele fotografii cu Pepe Junior

Pepe este în culmea fericirii de când a devenit şi tată de băiat. Deşi în primele zile după nașterea lui Pepe Junior, cântăreţul a decis să se bucure în linişte de noul membru al familiei, iată că s-a ţinut de cuvânt şi a publicat primele imagini cu bebeluşul.

„Mulţumesc pentru urările transmise lui Pepe Junior. 23 de ani am aşteptat acest moment. Toată lumea întreabă de ce nu îl arăt. Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor.

Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile. El e pe zi ce trece mai frumos, se schimbă de la o zi la alta”, declara Pepe, la scurt timp după nașterea bebelușului, pe contul personal de YouTube.

Zilele au trecut, iar Pepe şi-a făcut curaj şi a publicat mai multe imagini cu micuţul. Fanii cântăreţului s-au topit când au văzut ipostaza adorabilă în care l-a surprins pe bebeluş: acesta stă cuminte în braţele surorilor sale mai mari. Pepe le-a făcut cunoștință Rosei și Mariei cu cel mai nou membru al familiei, iar ipostazele în care și-a surprins copiii i-au cucerit pe cei care îl urmăresc pe social media.

Primele imagini cu baietelul lui Pepe. Ipostaza adorabila in care a fost filmat micutul
Pepe Junior si surioara lui

Și fosta soție a lui Pepe a născut recent

Fetițele pe care Pepe le are din căsătoria cu Raluca Pastramă au acum un frățior, dar și o surioară. La câteva zile după ce Yasmine Ody, partenera lui Pepe, a adus pe lume un băiețel de nota 10, și fosta lui soție a devenit mamă din nou. Raluca Pastramă și Ibrahim au devenit părinții unei fetițe pe care au botezat-o Maryam, la câteva zile după ce au făcut cununia civilă.

Astfel, fetițele mai mari ale lui Pepe și ale Ralucăi au acum doi frățiori în familie: un frățior din partea tatălui și o surioară din partea mamei. Pepe a făcut un gest superb pentru fosta soție și le-a luat pe fetele lor pentru câteva zile, pentru ca Raluca să se poată odihni și să se ocupe în liniște de fetița pe care a adus-o pe lume.

Urmăriți Impact.ro și pe