Imagini de colecție cu Raluca Pastramă și fiica ei nou-născută. Ce nume special a ales pentru bebeluș

Ana Anitoiu 17.06.2022, 10:40

Imagini de colecție cu Raluca Pastramă și fiica ei nou-născută au fost publicate de soțul brunetei, afaceristul arab Ibrahim, cu care s-a căsătorit cu câteva zile înainte de a deveni mamă pentru cea de-a treia oară. Mezina ei a primit un nume special.

Raluca Pastramă și fiica ei nou-născută, în imagini de colecție

Raluca Pastramă a născut luni, 13 iunie, o fetiță sănătoasă, de care toată familia s-a îndrăgostit imediat, dar mai ales tatăl ei, Ibrahim, care a publicat un mesaj emoționant pe rețelele sociale după ce a devenit tată.

„Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare!”, a scris soțul Ralucăi Pastramă, pe Instagram.

Soțul Ralucăi Pastramă a publicat și imagini cu fetița nou-născută. Într-una dintre fotografii, micuța apare într-un scutec roz, în brațele tatălui ei, care zâmbește încântat. În alta, copila apare în brațele mamei sale, care o hrănește cu un biberon, privind-o.

Imagini de colectie cu Raluca Pastrama si fiica ei nou-nascuta
Raluca Pastrama, sotul ei si fiica lor

Ce nume special a ales Raluca Pastramă pentru bebeluș

Fosta soție a lui Pepe, care mai are două fiice, din căsnicia cu artistul, Maria și Rosa, a ales un nume special pentru cea de-a treia fetiță a ei – Maryam. Numele copilei a fost dezvăluit de actualul soț al Ralucăi Pastramă, Ibrahim.

Maryam este varianta în arabă a numelui Maria. Potrivit specialiștilor, acest nume are câteva semnificații deosebite. Înseamnă, printre altele, „fată iubită sau îndrăgită”, „dragoste”, „copil mult dorit” și „stea de mare”.

Pepe, care a devenit la rândul lui tată pentru cea de-a treia oară, după ce actuala lui parteneră a născut un băiat, a făcut un gest impresionant. Cântărețul a plecat într-o mică vacanță alături de fiicele lui și le-a lăsat astfel timp de odihnă și refacere atât fostei sale soții, Raluca Pastramă, cât și mamei fiului său, care îi va purta numele.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...