Imagine înduioșătoare cu Pepe și fiul său. Ce a scris artistul în dreptul primei fotografii publice cu micuțul. Foto

Andra Daoud 21.06.2022, 23:48
Imagine înduioșătoare cu Pepe și fiul său. Ce a scris artistul în dreptul primei fotografii publice cu micuțul. Foto

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii lui Pepe. Artistul le-a făcut cunoștință admiratorilor lui cu cel mai nou membru al familiei și a postat o fotografie înduioșătoare alături de fiul lui nou-născut. Pepe radiază de fericire în imaginea în care apare cu bebelușul în brațe. Ce a scris cântărețul în dreptul imaginii.

Imaginea cu Pepe și fiul său care a topit internetul

Pepe este în culmea fericirii, după ce a devenit tată de băiat. Dacă în primele zile după nașterea lui Pepe Junior artistul a ales să se bucure în intimitate de momentele alături de bebelușul său, a venit clipa să le facă cunoștință și fanilor cu noul membru al familie. Pepe a publicat o imagine în care apare cu bebelușul în brațe, în timp ce îl hrănește. Artistul a scris în dreptul imaginii: „Pepe mic și somnoros”.

Pepe a devenit tată de băiat în urmă cu două săptămâni, după ce iubita lui, Yasmine Ody, a adus pe lume un băiețel de nota 10. Artistul latino nu a făcut un secret din faptul că a așteptat mai bine de 20 de ani să aibă un băiat, iar acum visul i s-a îndeplinit. Pepe mai are două fete din căsătoria anterioară, iar Yasmine l-a făcut recent și tată de băiețel.

Cei doi au început o relație la scurt timp după ce Pepe a divorțat de Raluca Pastramă, dar au preferat să își țină iubirea departe de ochii curioșilor. La fel s-a întâmplat și după nașterea micuțului Pepe Junior, iar părinții lui nu s-au grăbit să îl arate pe internet. Pepe a specificat că va face acest lucru la momentul potrivit, iar momentul a venit la două săptămâni după nașterea bebelușului.

Imagine induiosatoare cu Pepe si fiul sau 1
Prima imagine cu Pepe si bebelusul sau

Pepe, Yasmine și Pepe Junior au mers la mare

Pepe și iubita lui au plecat pentru prima dată la mare, în noua formulă. Cei doi și-au dus bebelușul la plajă, iar proaspăta mămică a publicat pe contul ei de Instagram câteva imagini de pe șezlong, cu bebelușul. Cei care o urmăresc online pe Yasmine nu au putut să nu remarce că proaspăta mămică arată foarte bine și și-a recăpătat în timp-record silueta după naștere.

„Mulţumesc pentru urările transmise lui Pepe Junior. 23 de ani am aşteptat acest moment. Toată lumea întreabă de ce nu îl arăt. Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa.

Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile. El e pe zi ce trece mai frumos, se schimbă de la o zi la alta”, declara Pepe, la scurt timp după nașterea bebelușului, pe contul personal de YouTube.

Imagine induiosatoare cu Pepe si fiul sau
Yasmine Ody si bebelusul ei si al lui Pepe
Urmăriți Impact.ro și pe