EXCLUSIV

Femeia care a intervenit în divorțul lui George Burcea de Andreea Bălan. A recunoscut, în sfârșit (exclusiv)

Iancu Andreea, Mihai Cheleș 30.06.2021, 15:54

Divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan a uimit pe toată lumea la momentul la care cuplul anunța separarea. Chiar dacă procesul dintre cei doi foști soți este în plină desfășurare, atunci când aceștia au decis să se despartă, au existat persoane care au apărut între cei doi. Femeia care a intervenit în divorțul lui George Burcea de Andreea Bălan a recunoscut de curând întreaga situație.

Cine este femeia care a intervenit în divorțul lui George Burcea de Andreea Bălan

Un adevărat scandal izbucnea în urmă cu mai multe luni, după ce George Burcea și Andreea Bălan anunțau divorțul dintre ei. Deși aceștia păreau să trăiască una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, în ciuda problemelor de sănătate prin care trecuse artista la nașterea celei de-a doua fetițe a cuplului, cei doi luau decizia de a se despărți. Vestea i-a surprins pe toți cei care îi admirau de la distanță pentru iubirea pe care și-o purtau și pentru familia frumoasă pe care o formau alături de micuțele lor. Recent însă, femeia care a intervenit în divorțul lui George Burcea de Andreea Bălan a făcut o dezvăluire neașteptată.

Este cunoscut faptul că nașii de cununie ai cuplului au fost Aurelian Temișan și actrița Monica Davidescu. Aceștia au încercat întotdeauna să îi sprijine pe cei doi fini, în calitate de părinți spirituali, însă vestea divorțului i-a surprins chiar și pe ei. Cuplul de nași, care se apropie de aniversarea a trei decenii de căsnicie, a încercat să îi împace pe cei doi, însă fără succes. Despre momentele tensionate din familie a vorbit Monica Davidescu, cea care și-a dorit ca foștii soți să nu ajungă la despărțire. 

Când am înţeles că finii noştri au apucat pe o anumită pantă am încercat, cum am ştiut noi mai bine, eu şi Aurelian, să aplanăm conflictele. Din păcate, nu a fost posibil, fiindcă au ţinut la convingerile lor, iar rezultatul e cel cunoscut şi azi, o separare a celor doi. Nu poţi decât să regreţi și să te întrebi dacă nu cumva ai fi putut face mai mult decât ai făcut!, a mai precizat cunoscuta actriţă, a povestit, în exclusivitate pentru playtech.ro, soția lui Aurelian Temișan.

Femeia care a intervenit în divorțul lui George Burcea de Andreea Bălan. A recunoscut, în sfârșit (exclusiv)
Monica Davidescu, nașa de cununie a celor doi foști soți

Monica Davidescu, despre “Divorțul anului”

Ca o ironie, nașii Andreei Bălan sunt implicați într-un spectacol de teatru care poartă chiar numele “Divorțul anului”. Acesta nu a fost ales întâmplător. Motivul pentru care au ajuns la un astfel de scenariu nu este legat neapărat de divorțul dintre finii săi, Monica Davidescu recunoscând că s-au lăsat inspirați de rata tot mai crescută a despărțirilor din ultima perioadă. Piesa de teatru s-a bucurat deja de premieră și i-a ajutat inclusiv pe actori să privească situația într-un mod inedit.

În martie, anul trecut, am decis împreună cu Aurelian Temişan, soţul meu, şi cu Ovidiu Cuncea, colegul meu de la Teatrul Naţional, să punem în scenă o piesă de teatru, care avea să ne schimbe puţin optica asupra vieţii. Piesa se numeşte şi a avut premiera exact un an mai târziu, în martie 2021, din motive uşor de intuit. Anul pandemiei ne-a adus la pachet şi povestea asta a numărului crescut de divorţuri. Aşa se face că am început să ne inspirăm, chiar fără să vrem, din realitatea imediată., a declarat Monica Davidescu pentru sursa citată.