Primele declarații ale iubitei lui Dani Oțil, despre sarcină. Ce interdicție i-a pus medicul

Ana Anitoiu, Badea Violeta 29.03.2021, 18:15

Iubita lui Dani Oțil a făcut primele declarații despre sarcină. Splendida Gabriela Prisăcariu a dezvăluit cum se simte, ce pofte are, precum și ce interdicție i-a pus medicul pentru următoarea perioadă. Vestea n-a fost deloc pe placul ei.

”În curând mi se va vedea burtica”

Vestea cea mare a fost dată de Dani Oțil, în stilul său caracteristic. Coprezentatorul matinalului ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 a publicat pe internet un mesaj prin care și-a anunțat fanii că el și logodnica lui, Gabriela Prisăcariu, vor deveni părinți.

”Pt toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pt toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pt toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pt toți… hai ca am glumit…nu pt voi… Ci pentru noi…o sa avem un copil. Am decis să spun aici, pt că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a fost mesajul lui Dani Oțil, însoțit de o fotografie în care Gabrielei Prisăcariu i se vede burtica de gravidă.

Primele declaratii ale iubitei lui Dani Otil, despre sarcina. Ce interdictie i-a pus medicul
Dani Otil si Gabriela Prisacariu

Iubita lui Dani Oțil, primele declarații despre sarcină

Însărcinată în luna a patra, Gabriela Prisăcariu a spus că deja are pofte și un apetit uriaș. Splendida blondă a dezvăluit că a început să mănânce foarte mult și a spus ce fel de mâncare preferă. În plus, logodnica lui Dani Oțil a mărturisit că medicul ei i-a impus o interdicție – una ce nu se potrivește deloc cu stilul de viață pe care obișnuia să îl aibă.

”Suntem în 16 săptămâni, 4 luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate, la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece, din motive medicale, nu am voie să fac mișcare deloc. Trebuie să stau liniștită, am pus 2 kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță”, a spus Gabriela Prisăcariu pe contul său de Instagram.

Iubita lui Dani Oțil a acceptat o provocare, după ce a rămas însărcinată

De asemenea, iubita lui Dani Oțil a dezvăluit că a acceptat o provocare, după ce a rămas însărcinată. Sătulă să tot audă oameni spunându-i același lucru, Gabriela Prisăcariu s-a hotărât să le facă o demonstrație acestor persoane.

”Am tot primit mesaje de genul: «Să te văd după ce faci un copil dacă o să mai arăți așa!” Challenge accepted!”, a scris Gabriela Prisăcariu pe contul ei de Instagram, în descrierea aceleiași fotografii cu care Dani Oțil a dat vestea cea mare.

Gabriela Prisăcariu, deranjată de comentariile unor oameni

Iubita lui Dani Oțil a criticat persoanele care le pun întrebări nepotrivite vedetelor, precum ”voi când faceți un copil?”. Gabriela Prisăcariu a precizat că se așteaptă să primească două noi întrebări de acest gen pe internet.

”Mă bucur că am terminat cu mesajele acelea «Bă, voi când faceți un copil?» De ce vă băgați cu bocancii în viețile oamenilor, poate unele cupluri nici nu pot face copii, de ce trebuie să faceți astfel de mesaje, am terminat cu mesajele astea, acum aștept să înceapă mesajele «Când vă căsătoriți și când faceți un nou copil»”, a mai spus Gabriela Prisăcariu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...