Primele concluzii ale legiștilor în cazul morții lui Nosfe. Ce au descoperit medicii la autopsie

Anca Manolica 18.10.2022, 10:52
Primele concluzii ale legiștilor în cazul morții lui Nosfe. Ce au descoperit medicii la autopsie

Decesul neașteptat al raperului Nosfe, la doar 37 de ani, a îndurerat o țară întreagă. Vestea a fost cu atât mai șocantă cu cât tragedia s-a petrecut la scurt timp după ce artistul a coborât de pe scena unde a susținut un concert sâmbătă seară. El a fost găsit de către soția sa, la scurt timp, fără suflare, în apartamentul lor din Balotești. Iată care sunt primele concluzii ale medicilor legiști în urma autopsiei.

Rezultatul autopsiei în cazul decesului lui Nosfe

Lumea artiștilor este mai săracă și mai tristă odată cu pierderea lui Nosfe. Cunoscutul rapper s-a stins din viață în noaptea de sâmbătă spre duminică, 16 octombrie, la doar 37 de ani. Vestea este cu atât mai șocantă, cu cât, cu doar câteva ore înainte, acesta susținuse un concert în Capitală, acolo unde s-a distrat și și-a încântat fanii cu spectacolul oferit.

Acum, la două zile de la tragedie, au apărut primele informații din raportul medico-legal în cazul morții artistului. Potrivit realitatea.net, autopsia a confirmat că membrul trupei Șatra Benz a suferit un infarct la doar 37 de ani. Urmează ca de acum medicii legiști să întocmească și un raport toxicologic, pentru a stabili cu exactitate dacă acesta consumase sau nu substanțe interzise în noaptea concertului.

Nosfe s-a stins din viață, la numai 37 de ani
Nosfe s-a stins din viață, la numai 37 de ani

Colegii din Șatra Benz neagă că acesta ar fi consumat substanțe interzise

În noaptea de sâmbătă spre duminică, soția lui Nosfe a chemat ambulanța, dar a fost prea târziu. Pentru artist nu s-a mai putut face nimic, decât să se constate decesul. Dar, potrivit informațiilor apărute în presă, artistul ar fi acuzat dureri în piept și stare de rău chiar și în timpul concertul pe care l-a susținut cu numai câteva ore înainte de a muri.

Deși după aflarea veștii triste, au existat numeroase speculații potrivit cărora acesta ar fi murit în somn sau ar fi consumat substanțe interzise, apropiații neagă că ar fi fost sub influența lor. Colegii din Șatra Benz spus și ei că artistul nu a consumat droguri în acea seară.

Nosfe va fi condus pe ultimul drum marți, 18 octombrie, de la ora 13:00. Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni, str. Dealul Bisericii nr. 54A, acolo unde, de altfel, a fost depus și trupul, în cursul zilei de luni, 17 octombrie.

În urma lui au rămas o soție și o fetiță de numai 7 ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...