Când va fi înmormântat Nosfe. Unde pot merge fanii artistului pentru a-și lua rămas-bun

Badea Violeta 17.10.2022, 14:19

Vlad Darius Crețan, pe numele său de scenă Nosfe, era cunoscut datorită colaborării cu Ruby pentru piesa „Condimente” și nu numai. De-a lungul carierei sale, rapperul a scos numeroase piese de succes care s-au bucurat de aprecierea publicului. Anunțul decesului său a tulburat o țară întreagă. Colegii de breaslă ai cântărețului și fanii au rămas șocați de tragedie. Toți cei care l-au iubit sunt așteptați acum să vină să își ia rămas bun. Iată unde-l pot vedea pentru ultima oară pe artist!

Șatra Benz a anunțat când va fi înmormântat Nosfe

Lumea muzică din România este încă sub stare de şoc după moartea lui Nosfe. Rapperul, în vârstă de doar 37 de ani, a încetat din viață duminică, 16 octombrie, în jurul orei 03:26, după ce ajunsese acasă de la un concert.

Conform primelor informațiilor, artistul ar fi decedat în urma unui infarct. Totodată, apropiații așteaptă să afle și rezultatele necropsiei. Ele  sunt cele care vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat cu îndrăgitul cântăreț.

Între timp, familia, prietenii, colegii și fanii se pregătesc de înmormântarea lui Nosfe. Artistul va fi condus pe ultimul drum marți, 18 octombrie, de la ora 13:00, iar de astăzi, 17 octombrie, trupul rapperului va fi depus la Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni, str. Dealul Bisericii nr. 54A, de la ora 14:30. Tot acolo va avea loc și slujba de înmormântare.

„Pentru cine vrea să își ia rămas bun de la Nosfe. Astăzi, de la ora 14:30, Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni, strada Dealul Bisericii nr. 54 A, iar mâine, slujba, tot acolo, de la orele 13:00”, a scris Șatra Benz pe InstaStory.

Citește și Adevărul despre cauza morții lui Nosfe: „Respectați-ne liniștea. Nu mai răspândiți informații false”!

Nosfe a decedat duminică, 16 octombrie
Nosfe a decedat duminică, 16 octombrie

Nosfe s-a prăbușit în casă

Potrivit informațiilor furnizate de poliție, Nosfe s-a prăbușit în casă și nu a mai prezenta niciun semn de viață. Speriată, soția sa a apelat de urgenţă 112 şi medicii s-au deplasat la fața locului, însă, din păcate, aceștia nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

„La data de 16 octombrie, în jurul orei 03.26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv.

S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, se arată în comunicatul transmis de către Poliție.

Citește și Boala de care ar fi suferit Nosfe, de fapt. Avertismentul medicilor!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...