Primarul Capitalei, pus la zid de CTP: „Domnul Nicușor Dan s-a topit în peisaj”. De ce a fost dur taxat

Cristian Cojocaru 03.04.2021, 20:01
Primarul Capitalei, pus la zid de CTP: „Domnul Nicușor Dan s-a topit în peisaj”. De ce a fost dur taxat

CTP atacă din nou numai că de această dată a ales să îl pună la zid pe primarul Capitalei. Potrivit gazetarului, o dată la trei săptămâni, atât miniștrii cât și fiecare primar al marilor orașe ar trebui să prezinte un ”raport către cetățeni” despre activitatea lor în acest timp.

CTP l-a pus la zid pe primarul Capitalei

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de părere că atât aleșii locali ar trebui să aibă obligația ca la fiecare trei săptămâni să susțină o conferință de presă în care să prezinte ceea ce au făcut aceștia în parcursul celor trei săptămâni. De această dată, cel care a intrat în vizorul lui CTP este Nicușor Dan, care, potrivit jurnalistului, acțiunile sale din ultima perioadă nu sunt vizibile.

CTP a afirmat că Nicușor Dan ”s-a topit în peisaj în ultima vreme. Ultima dată când primarul general s-a făcut remarcat a fost în momentul în care a ieșit și a spus că a avansat contestarea legală a PUZ-urilor din București.

„Domnul Nicușor Dan s-a topit în peisaj, în ultima vreme. Nu l-am mai văzut. După o lună și mai mult, cred, l-am văzut acum ieșind și spunând că a avansat cu contestarea legală a PUZ-urilor a sute de terenuri din București și a făcut afterschool-uri pentru perioada de vacanță a copiilor, să aibă copiii unde să se ducă. După o lună jumate, asta ne spune!”, a declarat gazetarul Cristian Tudor Popescu la Digi24.

CTP a adus in discutie problema de la termoficare cu care s-au confruntat bucurestenii de-a lungul iernii
CTP a adus in discutie problema de la termoficare cu care s-au confruntat bucurestenii de-a lungul iernii

Problema căldurii din Capitală ridică în continuare semne de întrebare

Pe lângă ”raportul” care ar trebui să informeze cetățenii Bucureștiului, CTP amintește despre problema cu privire la căldura lipsă din timpul iernii cu care bucureștenii au avut de-a face.

„Eu aș aștepta de la dl. Nicușor Dan să apară la trei săptămâni și să ne spună ce a mai făcut dânsul în chestiunile care ne omoară la propriu, unele mai abitir decât covidul. De pildă, ce s-a făcut la Primăria Capitalei, sub mandatul său, în legătură cu poluarea din București, în legătură cu traficul, în legătură cu toate problemele grave ale acestui oraș. Să ne spună, o dată la trei săptămâni, cum au avansat lucrările pentru țevi, că vine iarna din nou.

Vine, în mod ciudat, iarna o să vină din nou în România! Și fiind o climă temperat continentală, breaking news: iar o să fie frig! Ce se va întâmpla cu țevile? Să ne spună! Mai știm ceva? Astă iarnă s-a spus: e greu, durează nu știu cât…. Bun! Acum, să ne spună: ce s-a făcut, s-a mișcat ceva, în timpul ăsta, în legătură cu țevile?”, a arătat gazetarul.

Sarcasmul nu a lipsit din meniul lui Cristian Tudor Popescu. Cu privire la ”raportul către cetățeni”, acesta consideră că „ar fi prea crud. Lăsați-i acolo! Ei acolo votează, asta fac ei pentru națiune, votează, lăsați-i în pace!”, făcând referire la parlamentari.