Primar PSD, în campanie anti-Zelenski, pune la îndoială masacrul de la Bucha. PSD încă nu a luat măsuri împotriva derapajelor

Gabriela del Pupo 06.04.2022, 13:25
Primar PSD, în campanie anti-Zelenski, pune la îndoială masacrul de la Bucha. PSD încă nu a luat măsuri împotriva derapajelor

Iulian Preda, primar PSD din Sâmburești, județul Olt, are de câteva săptămâni bune postări în care tonul critic la adresa președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, poate fi considerat fără rezerve un derapaj sancționabil. Acesta pune la îndoială atât credibilitatea președintelui cât și masacrul de la Bucha prin postările sale. Dacă pentru vizita sa la Ambasada Rusiei, deputatul Dumitru Coarnă a fost exclus din partid, primarul din Olt încă nu pare să fi fost atenționat pentru postările sale.

„Aseară, Parlamentul României l-a ascultat și aplaudat pe bufonul ăsta, un circar sorosist”

Iulian Preda a avut mai multe postări după discursul președintelui Zelenski din Parlamentul României. A salutat chiar și atitudinea senatoarei Diana Șosoacă, cea care a cerut, devenind vocală în plen, să fie invitat și Vladimir Putin să vorbească, pentru echitate. Acesta a postat o fotografie cu senatoarea spunând că este pentru prima dată când „o respectă”. Mai mult, într-o altă postare îl numește pe Volodimir Zelenski „circar soroșist”.

„Aseară, Parlamentul României l-a ascultat și aplaudat pe bufonul ăsta, un circar sorosist care și-a distrus propria-i țară adoptivă, la ordin.
Globalismul, sub formele sale cele mai nebănuite...” a scris primarul pe Facebook.
Într-o altă postare critică conținutul discursului din Parlamentul României.

„Saltimbancul ăsta dizabilitat își permite să-l caracterizeze pe Ceaușescu, în plină ședință a Parlamentului României. Și, slugile globaliste, îl aplaudă. Băi, saltimbancule, Ceaușescu a lăsat o țară liberă, fără datorii, cu industrie, plină de viață, pe când tu ți-ai ruinat țara ce ai moștenit-o de la alții (era să zic țara ta, dar nu e a ta, a ta are stea în colțuri).

Băi, caricatură soroșistă, de la mine ai o mare scârbă…”

Masacrul de la Bucha, un platou de film

Primarul a mai comentat și imaginile masacrului de la Bucha, într-o postare în care dă de înțeles că este vorba despre o regie. Acesta se înscrie în linia promovată de propaganda rusă, care susține că imaginile au fost trucate. Într-o altă postare primarul salută realegerea lui Viktor Orban în Ungaria, cunoscut pentru atitudinea naționalistă și pro-putinistă.
„Respect poporului ungar care știe să își respecte un conducător patriot! Ai noștri au ales/reales securiști bețivi și turnători, vânzători de copii în Canada, geologi și politologi kaghebiști, toți minoritari.” a mai scris primarul pe pagina sa.
Impact.ro a încercat să îl contacteze pe Marcel Ciolacu, președintele partidului, pe Paul Stănescu, secretar general, dar și pe Radu Oprea, purtător de cuvânt al partidului, dar până în acest moment nu am primit nici un răspuns.
Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriela del Pupo
Pentru Gabriela del Pupo presa nu a fost prima alegere. Absolventă a Universității "Babeș-Bolyai" din Cluj, a lucrat mai bine de 10 ani în domeniul artelor spectacolului. Pasiunea pentru știri...