Prima veste bună pentru Simona Halep după accidentarea de la Roma. Cum a fost surprinsă tenismena în București

Stan Filon 16.05.2021, 12:27

Simona Halep trece prin momente dificile, după ce s-a întors de la Roma, acolo unde a jucat doar o jumătate de partidă la celebrul turneu, deoarece s-a accidentat și a fost nevoită să se retragă. Vestea bună este că sportiva s-a decis să se mute în casă nouă, chiar în această perioadă.

Prima veste bună pentru Simona Halep după accidentarea de la Roma: s-a mutat în casă nouă

Simona Halep s-a mutat împreună cu iubitul ei, Toni Iuruc, în noua sa casă din cartierul Primăverii. Simona a fost fotografiată în timp ce mergea acasă. Sportiva are vecini numai unul și unul, printre care se numără și președintele României, Klaus Iohannis.

La nici 24 de ore de când a aterizat în țară, Simona Halep a fost surprinsă de Playsport în timp ce a oprit bolidul de lux în fața casei sale din primăverii. Sportiva a coborât cu greu din mașină și chiar dacă a suferit o accidentare destul de gravă aceasta s-a încumetat să șofeze prin aglomeratul București.

Simona Halep s-a mutat in casa noua
Simona Halep s-a mutat in casa noua

Vilă de lux în Primăverii

A coborât cu greu din mașină, însă din imaginile surprinse se vede că sportiva noastră a renunțat deja la cârja cu care și-a făcut apariția pe aeroport, semn că recuperarea a început să dea roade, însă poartă în continuare bandajul pe gamba stângă. În plus sportiva și-a făcut și un mic cadou, după cum se vede în fotografii.

Simona Halep și-a cumpărat casa din Primăverii în urmă cu ceva timp, însă aceasta era o ruină. Nu avea nici măcar gard. Sportiva a reușit însă să o transforme într-o vilă de lux, după o investiție pe măsură. Sportiva și viitorul său soț s-au stabilit așadar în Primăverii și se pare că aici vor să-și crească și copiii. Vorbim la plural deoarece sportiva se știe că vrea să aibă o familie numeroasă.

”Simona își dorește minumum trei copii, iar Toni, după ce au discutat pe acest subiect, s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă. Evident, copiii lor nu vor apărea acum.  Simona este decisă să mai joace tenis la nivel înalt încă niște ani.

În aceste condiții, Simo și Toni vor deveni părinți abia când sportiva se va retrage pentru a se dedica familiei. Iuruc a fost de acord să o sprijine la maximum pentru ca Halep să fie aptă să mai câștige, așa cum își dorește, turnee importante”, declara pentru wowbiz un apropiat al familiei Halep.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...