Clipe grele pentru Simona Halep! Imaginile dureroase. Ce scrie WTA, după accidentarea sportivei

Stan Filon 13.05.2021, 10:58

Simona Halep s-a retras și de la Turneul de la Roma, chiar de la primul meci, după ce a suferit o accidentare foarte dureroasă. Imaginile spun totul, iar durerea se poate citi pe fața jucătoarei de tenis. Românca a părăsit arena de joc folosindu-se de racheta de tenis pe post de baston.

Ce scrie WTA, după accidentarea Simonei Halep la turneul de la Roma

Simona Halep a avut miercuri debutul la Turneul de la Roma, pe care l-a câștigat în anul 2018. Totul a mers bine, conducea în meciul contra Angeliquei Kerber, scor 6-3, 3-3, când o accidentare venită parcă de nicăieri a făcut-o pe româncă să țipe de durere.

După aproape o oră de joc, la scorul de 3-3, Simona Halep a acuzat dureri puternice la gamba stângă și a cerut intervenția medicului. Staff-ul medical și-a făcut imediat prezența pe teren și a ajutat-o pe jucătoarea de tenis din România să meargă pe margine.

Clipe grele pentru Simona Halep la turneul de la Roma
Clipe grele pentru Simona Halep la turneul de la Roma

”Nu e sigură de timpul în care se va recupera”

După câteva minute de consultări, în care nu și-a putut explica accidentarea venită din senin, românca a decis să abandoneze meciul și turneul de la Roma. „Halep nu e sigură de timpul în care se va recupera”, a titrat site-ul WTA, după meciul în care constănțeanca a abandonat la Roma.

„A fost dezamăgitor pentru Simona să iasă așa din cursa de apărare a titlului de la Roma. Halep e acum într-o cursă contra-cronometru pentru a-și reveni la timp în vederea Roland Garros, turneu care începe în două săptămâni și jumătate. Wimbledon, turneu la care Halep e campioană en-titre, începe pe 28 iunie”, a mai notat site-ul WTA.

”Voi efectua un RMN”

Și Simona Halep a vorbit despre accidentarea sa care pare destul de serioasă. Românca a scris un mesaj pe Twitter, în care a spus că urmează să fie supusă unor investigații medicale pentru a se vedea exact cât de serioasă este accidentarea.

„Investigațiile au arătat că am o ruptură la nivelul gambei stângi. Voi efectua un RMN mâine pentru a înțelege mai bine despre ce accidentare este vorba, dar, pentru moment, nu suntem siguri de perioada de recuperare.

Sunt foarte dezamăgită să închei în acest fel turneul de la Roma, dar voi face tot ce pot să mă recuperez și să revin cât mai rapid posibil. Vă mulțumesc pentru susținere și vă voi ține la curent cu recuperarea”, a transmis Simona Halep, pe Twitter.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...