Simona Halep, gata să se mute în casă nouă. Cum arată vila sportivei din Primăverii

Nicu Stan 15.03.2021, 08:47

Simona Halep este gata să se mute în casă nouă. La cumpărare era o dărăpănătură, acum a transformat-o în reședință de lux. Cum arată vila sportivei din Primăverii, vedeți în galeria foto a articolului.

Simona Halep supraveghează personal lucrările la noua vilă cumpărată în Primăverii. Cum arată proprietatea

Simona Halep mai are puțin și se mută în casă nouă. Celebra sportivă și-a cumpărat o vilă în cartierul Primăverii din București. Casa nu era într-o stare prea bună la cumpărare, însă Simona Halep a tranformat-o într-o reședință de lux.

Simona Halep s-a retras de la turneele de la Doha și Dubai din cauza unor problemele medicale, astfel că a profitat de vacanța de nevoie și a supravegheat personal renovarea vilei pe care a cumpărat-o în 2020 în cel mai scump cartier al Bucureștiului.

Simona Halep s-a retras de la doua turnee anul acesta
Simona Halep s-a retras de la doua turnee anul acesta

Simona Halep va face Paștele în casă nouă

Astfel, la cum merg lucrările, se pare că Simona Halep va putea face Paștele în noua sa proprietate din Capitală.

Simona Halep vrea să se stabilească alături de soțul și viitorii săi copii în vila cumpărată în cartierul Primăverii, sportiva fiind recunoscută ca o familistă adevărată.

Simona Halep vine în fiecare zi la noua casă

Astfel, Simona Halep se deplasează aproape în fiecare zi la noua proprietate pentru a se asigura că totul decurge potrivit planului făcut cu iubitul ei, Toni Iuruc.

Potrivit imaginilor făcute publice de click.ro, lucrările la vilă au început să prindă contur. A fost montat un gard de metal, iar balconul casei a fost complet renovat.

Simona Halep s-a asigurat împotriva hoților

În plus, au fost montate şi camerele video de supraveghere, ceea ce înseamnă că mutarea fostului număr 1 WTA în noua locuinţă se va produce curând după finalizarea lucrărilor care par a fi pe sfârșite.

În prezent, Simona Halep locuiește în complexul Stejarii, fiind vecină cu Ilie Năstase. Simona Halep stă într-un apartament spaţios pus la dispoziţie de chiar proprietarul complexului rezidențial, nmeni altul decât Ion Ţiriac. Acolo, sportiva are tot ce își dorește începând cu restaurant, teren de antrenament, precum și condiţii de recuperare.

Simona Halep a ratat două turnee importante

Simona Halep, acum locul 3 WTA, nu a participat la turneul de categorie WTA 1.000 de la Dubai, care a avut loc între 8 şi 14 martie, și al cărei trofeu este deținut de ea. Sportiva noastră s-a impus la ediţia din 2020 a turneului, după ce a câştigat finala în fața Elenei Rîbakina, cu scorul de 3-6, 6-3, 7-6.

De asemenea, Simona Halep se retrăsese mai înainte şi de la turneul Qatar Open, competiţie de categorie WTA 500 care se desfășoară în această săptămână, la Doha. Pe de altă parte, Simona Halep ar trebui să participe la Miami Open, turneu tot de categorie WTA 1.000, care va debuta la data de 23 martie, 2021.

Urmăriți Impact.ro și pe