Prima reacție a Mirelei Vaida după ce a fost atacată cu un bolovan la Acces Direct. Legătura cu Magdalena Șerban

Ana Anitoiu 19.03.2021, 17:47
Prima reacție a Mirelei Vaida după ce a fost atacată cu un bolovan la Acces Direct. Legătura cu Magdalena Șerban

Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan de o femeie necunoscută, vineri, la emisiunea ”Acces Direct”, în timp ce prezenta subiectele ediției. Incidentul ar avea legătură cu Magdalena Șerban, criminala de la metrou. Prezentatoarea a declarat că a intrat în stare de șoc și a povestit ce s-a întâmplat.

Mirela Vaida, prima reacție după ce a fost atacată cu un bolovan în direct

Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct” de la Antena 1 a spus că a fost atacată chiar când a intrat în platou și că primește amenințări de la o femeie care se recomandă drept Magdalena Șerban, criminala de la metrou. Aceasta i-a spus că va plăti pentru ceea ce i-a făcut la televizor. Femeia care a atacat-o era dezbrăcată complet și țipa fără încetare la Mirela Vaida să îi dea bani.

”Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în platou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metrou. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, a spus Mirela Vaida, la scurt timp după incidentul șocant.

Prima reactie a Mirelei Vaida dupa ce a fost atacata cu un bolovan in direct la Acces Direct. Legatura cu Magdalena Serban
Mirela Vaida

A fost chemată Poliția la ”Acces Direct”

După ce Mirela Vaida a fost atacată în platoul emisiunii, producătorii ”Acces Direct” și membrii echipei au chemat Poliția și Ambulanța. Prezentatoarea a spus că nu o cunoaște pe agresoare și a precizat că se teme pentru viața ei. O femeie care s-a prezentat drept Magdalena Șerban i-a transmis că o va omorî, la ieșirea din închisoare.

„Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe Youtube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani o să ies și o să te omor. Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios. În momentul în care sunt atacată în direct cu pietroi poate fi clar încadrare de tentativă de omor. Femeia asta a venit fix spre capul meu cu pietroiul. Norocul meu că nu m-a nimerit”, a spus Mirela Boureanu-Vaida, după reluarea emisiunii ”Acces direct”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...