Prima reacție a lui Toni Iuruc după ce Simona Halep a fost prinsă dopată: „Nu știu ce să mai spun acum”

Stan Filon 21.10.2022, 17:35
Prima reacție a lui Toni Iuruc după ce Simona Halep a fost prinsă dopată: „Nu știu ce să mai spun acum”

Toni Iuruc a avut prima reacție, după ce fosta sa soție, Simona Halep, a fost depistată pozitiv la o substanță interzisă și a fost și suspendată! Se pare că testul anti-drog ar fi avut loc la US Open, unde sportiva din România a fost eliminată încă din primul meci.

Prima reacție a lui Toni Iuruc după ce Simona Halep a fost prinsă dopată

Toni Iuruc a avut prima reacție, după ce Simona Halep a fost suspendată în urma unui scandal în car este acuzată că a folosit substanțe interzise. Testele sportivei din România au ieșit pozitive pentru substanța Roxadustat, care a fost găsită într-o cantitate foarte mică, după cum a precizat chiar Simona Halep.

„Astăzi începe cel mai greu meci din viața mea: o luptă pentru adevăr. Am fost anunțat că am fost testat pozitiv pentru o substanță numită Roxadustat în cantitate extrem de mică, ceea ce a fost cel mai mare șoc din viața mea”, a scris Halep pe rețelele de socializare.

Prima reactie a lui Toni Iuruc dupa ce Simona Halep a fost prinsa dopata
Prima reactie a lui Toni Iuruc dupa ce Simona Halep a fost prinsa dopata

Reacția lui Toni Iuruc

Ei bine, fostul său partener de viață a aflat și el vestea teribilă și a oferit o primă reacție pentru jurnaliștii de la Playsport.ro, în care a spus că nu știa despre aceste vești șocante.

„Nu stiu despre ce este vorba. Aflu acum, de la dumneavoastra, sunt realmente surprins. Nu am ce sa spun mai multe, nu am ce sa comentez”, a declarat Toni Iuruc pentru Playsport.

Simona Halep nu a mai jucat tenis din luna august, când a fost eliminată în primul tur de la US Open, iar presa mondială a reacționat imediat: „Fostul număr 1 mondial a picat testul anti-doping la US Open 2022”, au titrat englezii de la Daily Mail.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...