Prima reacție a Lidiei Buble după ce a plecat cu chirurgul Ensar în Zanzibar. ”Acum sunt foarte bine”

Iancu Andreea 14.12.2020, 10:11
Prima reacție a Lidiei Buble după ce a plecat cu chirurgul Ensar în Zanzibar. ”Acum sunt foarte bine”

S-a despărțit de luni bune de Răzvan Simion și pare că artista a depășit deja momentul dificil. Ba mai mult, se zvonește că Lidia Buble iubește din nou după ce s-a scris că a plecat cu chirurgul Ensar în Zanzibar. Vedeta a avut deja o primă reacție cu pivire la noua sa viață.

Lidia Buble a plecat cu chirurgul Ensar în Zanzibar?

După o relație extrem de discutată alături de prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani, Lidia Buble continuă să fie subiectul presei mondene. Cu toții așteaptă cu sufletul la gură ca frumoasa artistă să apară la brațul unui nou bărbat. Deși colaborarea muzicală cu solistul Cornel Ilie de la Vunk a stârnit noi controverse, mai multe voci cuplându-i pe cei doi, Lidia pare să nu fie legată decât de o strânsă prietenie cu partenerul său din piesa „Vino, du-te”.

Recent însă, au apărut informații cum că frumoasa blondină s-ar iubi cu un estetician celebru. Ba mai mult, se pare că Lidia Buble a plecat cu chirurgul Ensar în Zanzibar, fotografiile de Instagram arătând că ambii s-au aflat în destinația exotică în același timp. Totuși, Lidia nu a făcut nicio dezvăluire până în acest moment, reușind doar să mărturisească motivul pentru care a lipsit mai mult din mediul online.

Ensar Duman, chirurgul alături de care Lidia Buble ar fi petrecut o vacanță în Zanzibar
Ensar Duman, chirurgul alături de care Lidia Buble ar fi petrecut o vacanță în Zanzibar

Motivul pentru care Lidia a lipsit din mediul online

Potrivit unui mesaj postat chiar de artistă pe contul său de Instagram, Lidia s-a mutat în casă nouă și a fost ocupată cu bagajele și amenajarea noii locuințe. Pentru că în amor pare să nu fi fost prea norocoasă în acest an, vedeta a ales să își schimbe destinul conform zicalei „viață nouă, casă nouă”. Astfel, frumoasa cântăreață a dezvăluit că nu a mai fost la fel de activă pe InstaStory pentru că s-a ocupat să își amenajeze noul colțișor.

M-ați tot întrebat de ce nu mai sunt atât de activă pe InstaStory. Sunt atât de obosită că mă si bâlbâi, mi-e și foame, mă rog. Toate stările adunate la un loc. M-am mutat și a trebuit să îmi duc toate lucrurile dintr-un apartament în altul. Sunt cu toată casa, momentan, în cutii și saci, dar vreau să vă prezint casa când este drăguț aranjată, exact așa cum meritați voi să fiți primiți la mine în căsuță. Deci, stați liniștiți că sunt foarte bine și vă mulțumesc pentru toată grija voastră, a fost mesajul Lidiei Buble pentru fanii săi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...