Prima reacție a iubitului Margheritei de la Clejani după scandalul cu droguri la volan. De unde se procură respectiva substanță

Iubitul Margheritei de la Clejani a reacționat după ce artista a fost acuzată că a consumat heroină, înainte de a provoca accidentul rutier. Mai multe voci au afirmat că cei doi s-ar fi drogat împreună, însă acesta neagă acuzațiile.

Ce spune iubitul Margheritei despre scandalul cu droguri în care este implicată artista

Theodor, iubitul Margheritei a oferit primele declarații, după accidentul rutier provocat de partenera sa. Acesta s-a arătat foarte deranjat de acuzațiile care i s-au adus și anume că ar fi consumat substanțe interzise cu Marga înainte ca aceasta să se urce la volan și să facă accident, deoarece sunține că nu sunt adevărate.

„Am fost foarte deranjat de ce s-a spus în mass-media despre mine, dar și ce s-a spus despre Margherita. În acest moment nu doresc decât să aduc la cunoștință că acuzațiile de consum de droguri nu-și găsesc corespondent, în raport cu modul în care a fost descris în presă. Rezultatele ce vor ieși îmi vor da dreptate”, a spus iubitul Margheritei de la Clejani într-o emisiune de televiziune.

iubitul margheritei de la clejani, reactie, scandal, droguri

Ce spune iubitul Margheritei despre scandalul cu droguri în care este implicată artista.Sursă foto: Cancan.ro

Întrebat despre dosarul penal pe care îl are la activ pentru consum de droguri, iubitul Margheritei a declarat că toate medicamentele pe care le-a luat i-au fost prescrise de medicul său psihiatru. În plus, acesta a explicat că substanța se găsește în orice farmacie și se poate cumpăra fără rețetă.

„Este absolut fals. Substanța se procură de la farmacie, toată lumea o poate cumpăra. Se dă fără rețetă, nu am nicio ștampilă (n.r. s-a vehiculat în presa că ar fi falsificat rețete). Am avut o rețetă de la doctorul meu psihiatru, pentru că am avut probleme cu somnul mai demult”, a mai declarat Theodor.

Iubitul Margheritei este artist, face parte dintr-o trupă de muzică trap intitulată „Nordwului”, care promovează din plin în piesele consumul de droguri. Iar printre colaboratorii săi de bază se numără și Alex, fiul solistului trupei Holograf, Dan Bittman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI