Cum o cheamă, de fapt, pe Margherita de la Clejani. Puțini știu ce apare în buletinul ei

Iancu Andreea 28.05.2020, 18:24
Cum o cheamă, de fapt, pe Margherita de la Clejani. Puțini știu ce apare în buletinul ei

Margherita de la Clejani a umplut paginile de scandal cu cea mai recentă ispravă a sa. Dincolo de activitățile sale recente, puțini știu că numele cu care ne-am obișnuit nu este cel pe care îl are și în buletin. Vedeta s-a dat singură de gol în fața tuturor.

Margherita de la Clejani, scandal de proporții

Vedeta obișnuia să uimească prin schimbările de look frecvente și aparițiile în ipostaze sexy. De data aceasta, fiica Clejanilor a fost implicată într-un accident auto și este bănuită de consum de droguri. Deși aceasta susține că nu este vorba despre așa ceva, atitudinea sa în fața polițiștilor a făcut să se creadă contrariul.

Conform mai multor surse, Margherita are un anturaj nepotrivit, din care face parte chiar iubitul vedetei. Acesta din urmă a fost chiar condamnat pentru consum și posesie de substanțe interzise. De asemenea, tânărul face parte dintr-o trupă care cântă despre droguri. Chiar și Viorica îl consideră o influență negativă pentru fiica sa, după cum chiar ea a mărturisit într-un interviu. Femeia este de părere că cei doi copii ai săi sunt vânați din pricina celebrității.

Se pare că obiceiul de a consuma droguri nu este străin copiilor de la Clejani. Astfel, și fratele Margăi, Fulgy, a fost internat la dezintoxicare în trecut.

Fiica lui Ioniță și al Vioricăi are un alt nume în buletin

Tânăra are un alt secret, pe care l-a dezvăluit fanilor săi în urmă cu câțiva ani. Vedeta s-a lăudat pe contul său de socializare cu lucrarea de disertație, moment în care am putut observa care este numele său real. Aceasta a absolvit o facultate particulară, unde a studiat jurnalismul. Astfel, cea pe care o cunoaștem ca fiind Margherita de la Clejani se numește în realitate Manole Miryam Margareta. 

În imagine se poate observa numele real al Margheritei de la Clejani Foto - libertatea.ro
În imagine se poate observa numele real al Margheritei de la Clejani
Foto – libertatea.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...