Prima mărturie din platoul Acces Direct despre atacul asupra Mirelei Vaida. ”Am crezut că e un scenariu”. Când a văzut-o pe agresoare

Ana Anitoiu 20.03.2021, 11:06

Prima mărturie din platoul emisiunii Acces Direct de la Antena 1 despre atacul asupra Mirelei Vaida a fost făcută de Daniela Gyorfi, invitată în ediția de vineri, 19 martie. Vedeta a văzut-o din spatele camerelor de filmat pe agresoarea dezbrăcată care încercat să o lovească pe moderatoare cu o cărămidă.

Prima mărturie din platoul Acces Direct despre atacul asupra Mirelei Vaida: ”Am crezut că este vreun scenariu”

Au fost scene tulburătoare la ”Acces Direct”, în ediția de vineri. Mirela Vaida prezenta subiectele zilei atunci când o femeie complet dezbrăcată a intrat în platou, încercând să o lovească cu o cărămidă și țipând la ea să îi dea bani. Moderatoarea a spus ulterior că a intrat în stare de șoc în urma acestui incident.

La toată această secvență cumplită a asistat și Daniela Gyorfi, care urma să intre în platoul emisiunii. Inițial, cântăreața a crezut că a fost vorba despre un scenariu. ”Problema este că Mirela a intrat, s-a închis ușa și eu așteptam ca să intru. Vorbeam ca fetele în spate și mi-a zis că «hai că te prezint», a intrat și eu așteptam. Vă spun sincer. Eu cânt de ceva timp, eu când am auzit că se țipă prima dată, am crezut inițial că este vreun scenariu, pentru că eu nu am văzut pe nimeni dezbrăcat. Am auzit că Mirela țipă, am auzit «dați-mi banii, dați-mi banii», Mirela a strigat că o omoară”, a declarat ea.

Prima marturie din platoul Acces Direct despre atacul asupra Mirelei Vaida. ”Am crezut ca e un scenariu”. Cand a vazut-o pe agresoare
Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi, despre atacul asupra Mirelei Vaida

De asemenea, Daniela Gyorfi a spus că n-a mai văzut niciodată așa ceva. Cântăreața a precizat că după ce a realizat ce s-a petrecut, de fapt, gândul i-a fugit la faptul că Mirela Vaida este mamă, ca și ea, și că s-ar fi putut întâmpla o tragedie. Vezi AICI prima reacție a Mirelei Vaida la atacul asupra ei!

”Așa ceva nu am văzut niciodată, nu am crezut că se întâmplă și după aceea am văzut cărămida aia și m-am gândit, îți dai seama, Mirela are 3 copii, sunt mamă și eu de copil și m-am gândit în prima secundă că, Doamne, dacă îi dădea cu cărămida în cap, ferească Dumnezeu, pentru că nu te pui cu puterea unui nebun. Am și văzut-o pe doamna respectivă”, a mai spus Daniela Gyorfi.

Mirela Vaida, după atacul de la ”Acces Direct”

După această scenă șocantă din platoul emisiunii, Mirela Vaida a spus că îi este frică pentru viața ei. Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct” a precizat că în ultima vreme a primit numeroase amenințări cu moartea de la o femeie care s-a recomandat drept Magdalena Șerban, criminala de la metrou. Aceasta ar acuza-o că din cauza ei a intrat la închisoare. Citește și: Ce a aflat Poliția despre femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida. Cum ar fi ajuns în platoul Acces Direct.

“Pentru cei care cred că este o farsă, eu le doresc din tot sufletul și cu mâna pe inimă să nu trăiască niciodată ce am trăit eu astăzi, pentru că efectiv mi-am văzut moartea cu ochii. Mai multe detalii o să am luni de la Poliție și cred că luni o să fiu un pic în stare să vă și povestesc ce s-a întâmplat. Da, este adevărat, pare incredibil, dar ușa aceea era laterală nu este păzită. Este o ușă de serviciu, pe care ies colegii la țigară, unde parcăm noi mașinile. Da, pe acolo poate intra oricine. Mai multe vă spun luni”, a spus Mirela Vaida, după incident.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI