Ce a aflat Poliția despre femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida. Cum ar fi ajuns în platoul Acces Direct

Cristian Cojocaru 19.03.2021, 20:46
Ce a aflat Poliția despre femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida. Cum ar fi ajuns în platoul Acces Direct

În cadrul emisiunii de astăzi, prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct” a avut parte de momente de coșmar. Poliția a făcut primele precizări cu privire la femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida cu o cărămidă chiar în timpul emisiunii.

Cine este femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida

Mirela Vaida a avut parte de momente de coșmar după ce, în timpul emisiunii, o femeie necunoscută a atacat-o pe prezentatoare. În cel mai scurt timp, producătorii emisiunii au alertat Poliția și Ambulanța pentru a interveni. Ulterior, Mirela Vaida a dat o declarație cu privire la incidentul neprevăzut.

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în paltou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metoru. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, a spus Mirela Viada, la scurt timp după incidentul șocant.

Un echipaj al Poliției și-a făcut apariția la fața locului. Potrivit primelor informații, agresoarea o amenința cu o cărămidă pe Mirela Vaida pentru a-i da bani. Moderatoarea emisiunii a afirmat că nu o cunoște pe femeia în cauză.

„Am chemat Poliția (…). Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție dar poate ar trebui să o fac. În momentul în care sunt atacată în direct cu pietroi poate fi clar încadrare de tentativă de omor. Femeia asta a venit fix spre capul meu cu pietroiul. Norocul meu că nu m-a nimerit”, a mai adăugat Mirela Boureanu-Vaida.

Mirela Vaida a avut parte de momente de coșmar după ce, în timpul emisiunii, o femeie necunoscută a atacat-o pe prezentatoare
Mirela Vaida a avut parte de momente de coșmar după ce, în timpul emisiunii, o femeie necunoscută a atacat-o pe prezentatoare

Autoarea a fost externată de la Obregia

Surse judiciare au precizat pentru stiripesurse.ro că după ce femeia în cauză a pătruns pe platoul de filmare, aceasta a fost imobilizată și transportată la o unitate medicală pentru a i se acorda îngrijiri. Tot din sursa citată reiese faptul că autoarea a fost externată în data de 12 martie de la Spitalul Clinic de Psihiatrie ”Dr.Al. Obregia” din Capitală, fiind diagnosticată cu ”retard”.

“În jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă.

A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Din primele date ar fi patruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, au prezizat surse judiciare pentru stiripesurse.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI