Prima hotărâre luată după ce Monica Odagiu a făcut accident. Decizia luată în urmă cu puțin timp

Antonia Iacobescu 12.04.2023, 14:06

Pe 9 aprilie, Monica Odagiu a fost implicată într-un accident rutier grav, în urma căruia un tânăr și-a pierdut viața. Actrița a lovit un bărbat de 33 de ani, care a decedat pe loc. Imaginile de la fața locului au demonstrat că Monica Odagiu nu a fost vinovată, însă viața sa profesională a fost afectată. Ce decizie au luat cei de la teatrul unde activează actrița?

Ce decizie s-a luat în legătură cu piesa de teatru în care trebuia să joace Monica Odagiu

Monica Odagiu a fost implicată, duminică 9 aprilie, într-un accident teribil în Capitală. Actrița a accidentat mortal un tânăr de 33 de ani, în zona Sălii Palatului din București. Actrița s-a ales cu un dosar penal în rem, deși vina nu-i aparținea. Mai mult de atât, ancheta în acest caz a făcut-o pe Monica Odagiu să-și schimbe planurile profesionale din ultima perioadă.

Ea trebuia să susțină un spectacol, dar spectatorii au fost anunțați că piesa de teatru  a fost anulată. În urma evenimentelor nefericite, reprezentanții teatrului au luat decizia de a înlocui reprezentanția cu un alt spectacol.

„Vrem-nu vrem, uneori viaţa ne aduce şi evenimente nefericite. Da, şi noi – artiştii – trecem prin tragedii care lasă urme adânci în sufletul nostru şi nu mai putem „funcţiona” aşa cum aşteaptă publicul, pentru că dincolo de a fi artişti, suntem oameni. O astfel de tragedie care s-a petrecut de curând a marcat existenţa unuia dintre membrii Companiei, iar pe noi toţi ne-a întristat profund. Din acest motiv, suntem nevoiţi să anunţăm o schimbare a programului spectacolelor noastre din luna aprilie 2023.”, spune Monica Davidescu în comunicatul emis de Teatrul Concordia.

Tot în cadrul aceluiași comunicat, cei de la teatrul Concordia au scris următoarele:

„Astfel, anunţăm că în data de 17 aprilie 2023, ora 19.30, când era programată o reprezentaţie cu piesa „O noapte furtunoasă” la Sala Studio a Teatrului Naţional Bucureşti (care ne găzduieşte), spectacolul va fi înlocuit cu reprezentaţia comediei „Eu te cred, da’… tu mă minţi!” – produs şi realizat tot de Compania de Teatru Concordia.”, se mai arată în comunicat.

Monica Odagiu a declarat că pietonul a sărit în fața mașinii sale

Conform primelor informații, Monica Odagiu a declarat că pietonul a sărit în fața mașinii pe care o conducea regulamentar.

„S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii. Nu mai pot sa vorbesc”, a declarat Monica Odagiu.

„La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Ştirbei Vodă. Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Ştirbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul staţiei STB Luterană a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulaţie s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a transmis Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei.

Urmăriți Impact.ro și pe