BREAKING NEWS. Monica Odagiu, implicată într-un grav accident rutier, în București. A ucis un bărbat de 35 de ani

Mihnea Tălău 09.04.2023, 17:46
BREAKING NEWS. Monica Odagiu, implicată într-un grav accident rutier, în București. A ucis un bărbat de 35 de ani

Actrița Monica Odagiu a fost implicată, duminică, într-un grav accident rutier, lângă Ateneul Român, în urma căruia un bărbat în vârstă de 35 de ani și-a pierdut viața.

Monica Odagiu implicată într-un grav accident rutier

Conform primelor informații, el ar fi încercat sa traverseze printr-un loc nepermis, moment în care a fost surprins și lovit de mașina condusă de Monica Odagiu.

Un echipajul medical sosita la fața locului i-a acordat imediat primul ajutor, numai că măsurile de resuscitare nu au avut succes, constatându-se decesul bărbatului de 35 de ani.

„La data de 9 aprilie, în jurul orei 16:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă. Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a trasmis Poliția Ruieră, potrivit Gândul.ro.

Actrița a fost testată cu aparatul alcooltest, dar și pentru consumul de droguri, rezultatele fiind zero.

„S-a aruncat în fața mașinii”

Ea spune că bărbatul s-a aruncat intenționat în fața mașinii sale.

„S-a aruncat în fața mașinii. Nu pot să mai vorbesc”, a declarat Monica Odagiu pentru Antena 3.

Poliția efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Monica Odagiu (27 de ani) este cunoscută pentru aparițiile sale la emisiuni precum ”Vocea României” sau în filmul de succes Teambuilding, Ea a fost iubita voalistului trupei Holograf, Dan Bittman.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...