Prima fotografie cu Simona Halep de când s-a infectat cu Covid. Mesajul româncei

Andreea Bisinicu 04.11.2020, 21:04
Prima fotografie cu Simona Halep de când s-a infectat cu Covid. Mesajul româncei

Prima fotografie cu Simona Halep de când s-a infectat cu Covid. Care a fost mesajul româncei. Fanii s-au bucurat tare mult atunci când au avut vești de la campioana României.

Prima fotografie cu Simona Halep de când s-a infectat cu Covid-19

Simona Halep e obișnuită să-și țină fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Acum câteva ore, fostul lider mondial la tenis feminin a postat, pe contul ei oficial de Facebook, prima imagine după ce a confirmat că a fost infectată cu virusul COVID-19.

În poză, Simona are același zâmbet molipsitor, cu care ne-a obișnuit dintotdeauna. Sportiva le transmite admiratorilor săi că se simte grozav și le mulțumește tuturor pentru mesajele de încurajare pe care i le-au trimis, de când au aflat că s-a îmbolnăvit.

Fotografie are peste 50.000 de aprecieri, 300 de distribuiri și mii de comentarii. Urmăritorii campioanei s-au întrecut în mesaje și urări, care mai de care mai frumoase.

Sanatate multa, Simona! Te iubim si te asteptam cat mai curând pe teren! Zilele sunt goale fara meciurile tale ??

Ne-ai dat ceva emoții, Simona! Fii și rămâi sănătoasă, gândește mereu pozitiv și bucură-te de viață! Hai Simona! Te iubim! Fighting!

Felicitări și sănătate maxima să ai puterea de duce steagul româniei deasupra tuturor mulți mulți ani
We know how strong you are, Simona! Don’t let the virus to play with your body. The world loves you.
Simona Halep a pus prima poza pe facebook dupa ce a fost infectata cu virusul covid
Simona Halep a pus prima poza pe facebook dupa ce a fost infectata cu virusul covid

Ilie Năstase face scandal după ce Simona Halep s-a îmbolnăvit

Ilie Năstase tună și fulgeră de când a aflat că Simona Halep a anunțat că s-a îmbolnăvit de coronavirus. Fostul lider ATP a transmis un mesaj românilor să aibă grijă de ei și să stea în case. Fostul sportiv s-a dezlănţuit, dând vina pe conducătorii ţării pentru ceea ce se întâmplă în România cu gestionarea epidemiei de coronavirus.

„Am auzit vestea pentru a aflat soţia de pe Facebook. Nu am vorbit cu Simona, nu cred că a vorbit nimeni. Şi nici nu cred că e momentul acum. Domnule, cred că am luat-o razna! Ne îndeamnă să mergem la alegeri în timp ce în toate celelalte ţări s-a închis totul în afară de şcoli. Cred că suntem proşti rău de tot! Vorbesc serios! Adică ce facem noi? Nu putem merge să alegem mai târziu?  Trebuie să mergem acum? Care e problema?”, a declarat revoltat Ilie Năstase.

Fostul campion al României la tenis a vorbit despre cum este gestionată criza acestei pandemii de coronavirus în statele din UE. Mesajul lui a venit acum, cu o săptămână înainte de alegerile parlamentare 2020, de pe 6 decembrie.

Urmăriți Impact.ro și pe