Ilie Năstase face scandal după ce Simona Halep s-a îmbolnăvit. Cum îl trage la răspundere pe Klaus Iohannis

Andreea Bisinicu 31.10.2020, 19:34
Ilie Năstase face scandal după ce Simona Halep s-a îmbolnăvit. Cum îl trage la răspundere pe Klaus Iohannis

Ilie Năstase face scandal după ce Simona Halep s-a îmbolnăvit. Cum îl trage la răspundere pe Klaus Iohannis. Care este starea de sănătate a tenismenei.

Ilie Năstase face scandal după ce Simona Halep s-a îmbolnăvit

Ilie Năstase tună și fulgeră de când a aflat că Simona Halep a anunțat că s-a îmbolnăvit de coronavirus. Fostul lider ATP a transmis un mesaj românilor să aibă grijă de ei și să stea în case.

Vestea că Simona Halep a fost infectată cu virusul COVID-19 l-a înfuriat pe Ilie Năstase care, contactat de prosport.ro, s-a dezlănţuit, dând vina pe conducătorii ţării pentru ceea ce se întâmplă în România cu gestionarea epidemiei de coronavirus.

„Am auzit vestea pentru a aflat soţia de pe Facebook. Nu am vorbit cu Simona, nu cred că a vorbit nimeni. Şi nici nu cred că e momentul acum. Domnule, cred că am luat-o razna! Ne îndeamnă să mergem la alegeri în timp ce în toate celelalte ţări s-a închis totul în afară de şcoli. Cred că suntem proşti rău de tot! Vorbesc serios! Adică ce facem noi? Nu putem merge să alegem mai târziu?  Trebuie să mergem acum? Care e problema?”, a declarat revoltat Ilie Năstase.

Fostul campion al României la tenis a vorbit despre cum este gestionată criza acestei pandemii de coronavirus în statele din UE. Mesajul lui a venit acum, cu o săptămână înainte de alegerile parlamentare 2020, de pe 6 decembrie.

Ce mesaj i-a transmis Ilie Nastase presedintelui Iohannis, cand a aflat că Simona Halep are coronavirus
Ce mesaj i-a transmis Ilie Nastase presedintelui Iohannis, cand a aflat că Simona Halep are coronavirus

„Adică în loc să îndemne oamenii să stea în casă, cum se face în Franţa, unde s-a închis totul şi doar copiii merg la şcoală şi învaţă în continuare…. De ce nu copiem şi noi ce fac «proştii» ăia de francezi, de nemţi? La noi apar numai politicieni la TV să ne spună despre coronavirus. Păi nu se pricep în primul rând! Lăsaţi-i pe cei care se pricep, fraţilor! Nu mai ieşiţi voi în faţă! Ce facem, ne mai trezim şi noi? Mai devenim şi noi bărbaţi vreodată în ţara asta sau nu? Eu n-am nevoie nici de Iohannis, nici de Orban! Am nevoie de doctorii care se pricep! Nu mă duc la alegeri şi îi îndemn pe toţi românii să nu meargă la alegeri. Cu riscul de a mă băga la puşcărie.”, a spus Ilie Năstase, profund indignat.

Simona Halep a fost infectată cu virusul COVID-19. Cum se simte

Simona Halep a făcut un anunț șoc pe rețelele de socializare. Campioana noastră este și ea infectată cu Covid-19, virusul care a făcut ravagii în întreaga lume în acest an. Simona Halep a dezvăluit și cum se simte, liniștindu-și în acest fel fanii.

„Salutare, tuturor! Am vrut să vă anunţ că am fost testată pozitiv la COVID-19. M-am autoizolat acasă şi sunt în recuperare, după ce am avut simptome uşoare. Mă simt bine, vom trece peste asta împreună”, a scris Simona Halep, pe Twitter.

Și antrenorul Darren Cahill se află în izolare, într-un hotel din Sydney. Simona Halep se interesează de situația antrenorului ei chiar și la 4 dimineața. A mărturisit asta chiar antrenorul australian.

„Am primit un apel de la Simona în urmă cu trei zile, atunci când a văzut filmuleţul pe care l-am postat din camera de hotel, în carantină. M-a sunat la 4 dimineaţa, ora României, s-a gândit la mine şi la situaţia de aici”, a dezvăluit Darren Cahill la postul de radio australian Sen 1116, potrivit ProSport.ro.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe