Brigitte dă cărțile pe față. De ce a divorțat, de fapt, de Ilie Năstase

Stan Filon 22.10.2020, 14:01
Brigitte dă cărțile pe față. De ce a divorțat, de fapt, de Ilie Năstase

Brigitte Pastramă a izbucnit în plâns atunci când și-a adus aminte de fostul său soț, Ilie Năstase. Aceasta a avut un moment de sinceritate în cadrul emisiunii sale ”Brigitte și Pastramă” și a vorbit despre ce a pățit în timpul mariajului cu fostul mare jucător de tenis dar a recunoscut și care a fost, de fapt, motivul divorțului.

S-a aflat de ce a divorțat Ilie Năstase de Brigitte Sfăt

Mariajul dintre Brigitte și Ilie Năstase a cam lăsat cu gura căscată întreaga audiență. Când ne obișnuisem cu toții cu celebrul cuplu, au început problemele. Brigiite spune că a suferit mult în timpul căsniciei cu Ilie Năstase, iar principala cauză ar fi fost infidelitatea fostului tenismen.

Brigitte spune că nu a suportat infidelitățile partenerului său, deși știa cu cine are de-a face. A crezut mereu că acesta se va schimba pentru ea și chiar că se va pocăi. Nu a fost chiar așa, iar Ilie Năstase nu a vrut să-și schimbe religia și nici să se oprească din aventurile sale amoroase.

S-a aflat care a fost, de fapt, motivul divortului dintre Ilie Nastase si Brigitte Sfat
S-a aflat care a fost, de fapt, motivul divortului dintre Ilie Nastase si Brigitte Sfat

”Era ca un zeu pentru mine”

”S-a purtat urât cu mine și mi-a făcut ce mi-a făcut. De aia mi s-a întâmplat ce mi s-a întâmplat. Eu nu am văzut diferența de vârstă. Eu m-am îndrăgostit de el. Pentru mine a fost ca un zeu, după bătăile pe care mi le dădea Ovidiu. Ilie a pierdut în fața mea pentru că m-a înșelat și nu a fost corect cu mine”, a declarat Brigitte cu ochii în lacrimi.

Brigitte nu s-a lăsat mai prejos și s-a răzbunat pe Ilie Năstase. A vrut să-i demonstreze lui Ilie Năstase cu cine s-a pus, de fapt. De aceea s-a și comportat urât cu el. A sperat până în ultima clipă că se va schimba pentru ea.

”Și am vrut să mă răzbun. Iar eu de aia m-am purtat urât cu el. Nu există compromis. Eu puteam să fiu fericită și să am totul, dar eu am lăsat totul pentru că nu am vrut să fie compromis. Am știut că e așa, dar am crezut că se va schimba pentru mine și se va pocăi pentru mine”, a mai zis ea.

Cei doi au divorțat cu scandal și chiar s-a și ajuns cu plângeri la Poliție, după ce Brigitte l-a acuzat pe Ilie Năstase că a intrat prin efracție în casa ei. Au divorțat și fiecare a mers mai departe. Ea s-a măritat cu Florin Pastramă, pe care l-a cunoscut la emisiunea Ferma, iar Ilie Năstase s-a însurat și el cu Ioana.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...