Prima eliminare din tabăra Războinicilor la Survivor România. „Noi vrem să te schimbăm pe tine cu altcineva”

Mihnea Tălău 18.01.2023, 23:31
Prima eliminare din tabăra Războinicilor la Survivor România. „Noi vrem să te schimbăm pe tine cu altcineva”

Luptă extremă la Survivor România 2023. Războinicii s-au întâlnit la consiliu, unde au făcut nominalizări pentru eliminare, după ce au pierdut jocul pentru imunitate în fața Faimoșilor.

Războinicii pierd un membru al tribului

Update, 18.01.2023, 23:25 – Războinicii au luat o decizie dură, în urma consiliului de eliminare. Aflată printre nominalizați, Maria Lungu a primit o replică dură din partea colegilor săi înainte de a părăsi competiție.

„Colegii mei vor să mă schimbe, dar de ce ai vrea să schimbi pe cineva? Eu nu le cer nimic lor”, a punctat Maria.

Totuși, sentimentele colegilor săi erau la unison, astfel că replica Alexandrei Porkolab a concluzionat ceea ce avea să devină decizia serii:

„Noi nu vrem să te schimbi tu. Noi vrem să te schimbăm pe tine cu altcineva”.

Astfel, în finalul ediției, Maria Lungu a fost cea desemnată să părăsească Survivor România.

Știrea inițială

În ediția din această seară de la Pro TV, Războinicii vor pierde un membru al tribului.

Faimoșii au reușit o victorie spectaculoasă și și-au adjudecat imunitatea, după ce cu o săptămână au fost înfrânți și făceau, aseară, calculele pentru consiliu.

Iată că acum, a sosit vremea ca Războinicii să înțeleagă mai bine ce înseamnă să mergi la consiliul de nominalizare și să fii nevoit să scrii numele unei coleg sau chiar să-l propui direct pentru eliminare. După ce Alexandra Porkolab și Andrei Krișan au câștigat imunitatea personală, au avut dreptul să facă propriile lor nominalizări pentru eliminare, scrie Libertatea.ro.

Scandal în trei la Survivor România

Tribul vrea să scape de Maria Lungu

Marți seară, la Survivor România a urmat un nou Consiliu de nominalizare, iar Războinicii au arătat în mod categoric că nu o mai vor pe Maria Lungu în tribul lor. Ei au nominalizat-o pentru eliminare.

„Era clar că mă vor nominaliza. N-o să-mi închidă gura nimeni, niciodată. Dacă o să plec acasă, o să plec pe barba mea și știu că eu am pus punct“, a spus Maria Lungu.

Oricum, în doar câteva ore, Războinicii vor afla care este cel de-al doilea membru al echipei lor care va părăsi competiția, după Daria Chiper. Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să afle care este concurentul care va urmări emisiunea, din fața televizorului, de săptămâna viitoare. Și totul se va decide dintre Maria Lungu, Codruța Began și Andrei Neagu.

În această seară, triburile revin pe traseu într-un joc încărcat de putere pentru o recompensă importantă. Să fie cea de-a patra victorie consecutivă a Faimoșilor. Lupta pentru 100.000 de euro devine tot mai acerbă.

Și fanii au comentat pe pagina de Facebook a emisiunii. Mulți dintre urmăritori emisiunii s-au pronunțat ca Războinica Maria Lungu să plece acasă. Iar majoritatea comentariilor la adresa sa nu au fost unele chiar măgulitoare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...