Schimbare neașteptată la Pro TV. Ce se întâmplă cu emisiunea Survivor România 2023 după prima săptămână de difuzare

Ioana Bucur 14.01.2023, 12:23
Schimbare neașteptată la Pro TV. Ce se întâmplă cu emisiunea Survivor România 2023 după prima săptămână de difuzare

După doar o săptămână de difuzare a noului sezon și două eliminări șocante din competiția ce se desfășoară în Republica Dominicană, reprezentanții PRO TV au anunțat o schimbare neașteptată. Ce decizie s-a luat cu privire la Survivor România 2023.

Schimbare neașteptată la Survivor România 2023

Trei ediții au încheiat prima săptămână de difuzare a noului sezon Survivor România 2023, cel de-al doilea produs de postul din Pache Protopopescu. Reality show-ul stârnește în continuare interesul publicului de la noi din țară, strângând un număr impresionant de persoane în fața micului ecran.

La scurt timp după finalul episodului trei, care a servit o porție neașteptată de dramă și intrigi, odată cu eliminarea primului concurent – Maria Constantin – și retragerea lui Gheboasă din concurs, PRO TV a făcut un anunț suepriză legat de Survivor România 2023.

„Cu siguranță voiam să arăt mai multe, dar ăsta e Survivor. Timpul trece mult mai greu aici, sper că am fost de folos cu ceva. Sper ca cei care rămân să se gândească puțin mai bine pe cine aleg spre eliminare. Mă duc acasă la familie”, a spus blonda, după ce și-a auzit numele.

Gheboasă a explodat în momentul în care a realizat că nu el a fost cel ales de public să părăsească Republica Dominicană. Faimosul a spus că nu mai poate suporta condițiile din junglă și că este copleșit de dorul de casă, așa că alege să se retragă.

„Domnul Dan, vreau să vă spun că îmi pare rău, îmi respect publicul, doar că această emisiune nu este pentru mine, vreau să plec cu demnitate și acasă sunt pe val, am multe planuri.

Vreau să-mi împlinesc planurile de acasă, a fost o greșeală că am venit când aveam atât de multe de făcut în țară. Vreau să plec cu demnitate și le mulțumesc celor care m-au sprijinit.”, a fost declarația concurentului, după care a părăsit consiliul.

emisiune survivor 2023

Anunțul făcut de PRO TV

Veștile sunt cât se poate de bune pentru fanii reality show-ului filmat în Republica Dominicană. Emisiunea va avea încă o zi de difuzare. Astfel, noul episod va putea fi urmărit și duminica, de la ora 20:00, iar luni, marți și miercuri va începe de la 20:30.

Mișcarea celor de la PRO TV este una curajoaă, în condițiile în care, acum, Survivor România 2023 va fi în competiție directă cu un alt reality show îndrăgit de publicul din România, America Express. Show-ul produs de Antena 1 are premiera duminică, 15 ianuarie 2023, de la ora 20:00, și continuă luni, marți și miercuri, tot de la ora 20:00.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...