Schimbare uriașă la Survivor România 2022. Regula nouă ce le-a dat peste cap planurile concurenților. Ce este Insula Exilului

Ioana Bucur 20.02.2022, 23:48
Schimbare uriașă la Survivor România 2022. Regula nouă ce le-a dat peste cap planurile concurenților. Ce este Insula Exilului

Ediția de duminică, 20 februarie, a adus o schimbare uriașă la Survivor România 2022. Imediat după jocul de recompensă, Daniel Pavel a convocat un consiliu de urgență pentru toți concurenții competiției din Republica Dominicană. O regulă nouă le-a dat peste cap planurile Faimoșilor și Războinicilor. Ce este Insula Exilului și cine a fost trimis acolo.

Regulă nouă la Survivor România 2022

Surpriză total neașteptată pentru concurenții din Republica Dominicană. După jocul de recompensă de duminică, 20 februarie, Daniel Pavel a organizat un consiliu de urgență în care a avut de făcut un anunț important: o schimbare uriașă la Survivor România 2022.

Noua regulă spune că Faimoșii și Războinicii vor fi nevoiți să-și trimită câte un coechipier pe Insula Exilului, timp de două zile.

„V-am zis la joc că urmează niște schimbări, pe care le vom dialoga la consiliu. În această seară, doi concurenți, câte unul din fiecare trib, vor fi trimiși în exil. Mecanismul e următorul. Un Faimos și un Războinic vor fi trimiși în exil de către un membru al tribului lor.

Criteriul de departajare a fost timpul de efectuare al traseului pe care l-ați avut mai devreme.
Dintre cei care au adus puncte, cei care au avut cel mai bun timp vor trimite pe cineva din echipa sa în exil.

Faimosul și Războinicul vor sta împreună pe Insula Exilului. Cei doi nu vor avea mâncare decât în situația în care triburile decid să împartă mâncarea cu ei.

Cei doi exilati nu vor participa la jocurile rămase în această săptămână. Vor participa doar la consiliile de nominalizare și eliminare. Cei doi vor ieși din exilare inainte de consiliul de eliminare al săptămânii”, a specificat Daniel Pavel în cadrul consiliului de urgență de la Survivor România 2022.

Schimbare uriașă la Survivor România 2022. Regula nouă ce le-a dat peste cap planurile concurenților. Ce este Insula Exilului
CRBL a fost trimis pe Insula Exilului

Cine a ajuns pe Insula Exilului

De la Faimoși, concurentul care a dus punctul în cel mai bun timp este Natalia Duminică. Ea l-a trimis în exil pe CRBL.

„Am două sau trei persoane care se invart in capul meu si nu ma pot decide. Sper să câștigăm și să ii trimitem cat mai multă mâncare. Din tot sufletul, vreau să fie fără supărare ”, a spus Natalia Duminică în consiliu.

Din echipa Războinicilor, cel care a fost cel mai rapid, eficient și salvat a fost Ștefania Ștefan. Războinica l-a trimis în exil pe Relu Pănescu.

„O să argumentez de ce. Eu gândesc mereu pentru strategie, pentru echipă. Eu îi iubesc pe toți, îi văd ca pe frații și surorile mele, ca pe o familie. Știu că suntem la Survivor, plecăm unul câte unul. Alegerea mea…se vor înțelege bine, cred eu. Vor avea multe de discutat. Decizia mea este Relu. Te iubesc mult de tot!”, a zis Ștefania

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...