EXCLUSIV

Prietenii lui Benone Sinulescu, în lacrimi după decesul maestrului. Regretul lui Dan Negru și amintirile din tinerețe ale Elenei Merișoreanu. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat, Simona Ecovoiu 18.11.2021, 17:37
Prietenii lui Benone Sinulescu, în lacrimi după decesul maestrului. Regretul lui Dan Negru și amintirile din tinerețe ale Elenei Merișoreanu. EXCLUSIV

Benone Sinulescu s-a stins din viață la 84 de ani, după o lungă perioadă în care s-a luptat cu o serie de probleme de sănătate, petrecându-și ultimele luni din viață departe de ochii publicului. Cu toate astea, nimeni nu s-a așteptat la o asemenea veste tristă despre îndrăgitul artist. Șocați, prietenii lui Benone Sinulescu plâng dispariția maestrului. Dan Negru și Elena Merișoreanu au făcut mărturisiri emoționante pentru Impact.ro.

„Îl invitasem anul acesta să filmăm împreună Revelionul, îi tot reaminteam, dar mi-a dat țeapă și a plecat”

Celebrul om de televizune avea o relație specială cu Benone Sinulescu, fiind rude prin alianță. Dan Negru a dezvăluit că și-a petrecut ultimele veri la casa de lângă Arad a regretatului artist. Mai mult, prezentatorul ne-a dezvăluit că îl invitase pe Nea Beni să filmeze penru programul de Revelion, însă, din nefericire, soarta a avut alte planuri.

„O să-mi fie dor de verile cu el, de glumele și de poveștile noastre, i-am prezentat și Festivalul Benone Sinulescu, din Buzău, avea încredere în mine, îl susțineam pe scenă. Îl invitasem anul acesta să filmăm împreună Revelionul, îi tot reaminteam, dar mi-a dat țeapă și a plecat”, ne- a declarat Dan Negru, in exclusivitate pentru impact.ro.

Elena Merișoreanu acceptă cu greu ideea că, la doar câteva săptămâni după moartea lui Petrică Mîțu Stoian, l-a pierdut și pe Benone Sinulescu. Cei doi au avut numeroase colaborări.

„Colaboram mult, făceam turnee, ne știam din tinerețe… Această pierdere este imensă. După moartea lui Petrică, parcă e un blestem, ne pier stelele..Aveam I6 ani când am venit în Bucuresti și mi-a dat primul cântec. L-am mai sunat, dar nu a răspuns.. Niciodată nu vorbea urât despre cineva. Dzeu să-l odihnească în pace…”, a spus Elena Merișoreanu.

Prietenii lui Benone Sinulescu, în lacrimi după decesul maestrului
Benone Sinulescu

De ce a murit Benone Sinulescu

Soția lui Benone Sinulescu este devastată. Contactată de reporterii Impact.ro, a dezvăluit că marele artist la fost răpus de o formă de pneumonie. De teama Covid-19, nu a vrut să meargă la spital, dându-și ultima suflare acasă.

„Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea.

El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, ne-a declarat soția lui Benone Sinulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe