Adevărul despre relația pe care au avut-o Benone Sinulescu și Irina Loghin. Artistul spusese tot adevărul

Ioana Bucur 18.11.2021, 17:13
Adevărul despre relația pe care au avut-o Benone Sinulescu și Irina Loghin. Artistul spusese tot adevărul

A fost sau n-a fost? Cei doi artiști au împărțit scena o bună perioadă, iar dialogul lor muzical a scris o pagină de neuitat în istoria muzicii românești. Aveau o chimie aparte, dragostea era o temă predominantă în melodiile lor. Inevitabil, zvonurile au apărut. Care este, de fapt, adevărul despre relația pe care au avut-o Benone Sinulescu și Irina Loghin. Artistul a făcut dezvăluiri emoționante despre povestea ce i-a legat.

Benone Sinulescu, adevărul despre relația cu Irina Loghin

Au format unul dintre cuplurile de aur ale muzicii populare românești. Erau tineri, talentați și păreau că se potrivesc de minune. De-a lungul timpului, au existat multe voci care au susținut că cei doi mari artiști erau o pereche nu doar pe scenă.

Invitat în platoul emisiunii Acces Direct, Benone Sinulescu a vorbit despre iubirile vieții sale, atingând un subiect „fierbinte” pentru fanii săi și punând punct unui zvon ce a existat ani buni. Nea Beni a mărturisit că o Marie a fost prima care i-a furat inima, pe vremea când avea doar 17 ani.

Când a cunoscut-o întâia oară pe Irina Loghin, era deja o vedetă în toată regula. El ar fi fost cel care a sugerat să încerce o colaborare, cu toate că artista ar fi spus, la un moment dat, că ideea i-a aparținut. Erau tineri, iar succesul uriaș de care s-au bucurat parcă peste noapte li s-a „suit la cap”. Cât despre sentimente de dragoste:

„Te referi cum au început duetele cu Irina Loghin sau te referi la… altceva? Ideea cu duetele a fost a mea, deşi ea a spus că ideea a fost a ei. Am cântat la Ateneul Român cu ea şi am avut un succes imens şi ni s-a suit la cap.

Dacă iubirea a fost ascunsă, să rămână aşa. Nu a fost… că dacă ar fi fost… nu am avut nimic serios cu ea. Am trăit o poveste artistică… şi de dragoste, că melodiile au fost şi de dragoste”, a mărturisit acesta la Antena 1.

Adevărul despre relația pe care au avut-o Benone Sinulescu și Irina Loghin
Benone Sinulescu și Irina Loghin

A spus marele „DA” abia după ce a trecut pragul de 40 de ani

Benone Sinulescu s-a căsătorit pentru prima oară în urmă cu patru decenii. Avea peste 40 de ani. Cea care i-a făcut cunoștință cu iubirea vieții lui a fost nimeni alta decât Ileana Sărăroiu.

„Ne-am luat în 1981. Responsabilă de relația noastră este regretata Ileana Sărăroiu. Ea ne-a făcut cunoștință, ea ne-a «nenorocit» De fapt, noi ne-am cunoscut în casa ei. Un an de zile am vorbit la telefon și mi-am dat seama că ea este femeia potrivită să stea lângă mine, o ardeleancă gospodină și aprigă.

Este un om bun, eu sunt mai al dracului! Ne înțelegem bine, ne iubim, ne tachinăm, dar am mare încredere în ea, pentru că soția mea este cel mai bun critic al meu. Țin cont de tot ce îmi spune! Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot pe ea aș alege-o”, spunea Benone Sinulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...