Impresarul lui Benone Sinulescu, dezvăluiri despre ce s-a întâmplat cu artistul. ”În patru zile s-a terminat tot”

Badea Violeta 18.11.2021, 17:11
Impresarul lui Benone Sinulescu, dezvăluiri despre ce s-a întâmplat cu artistul. ”În patru zile s-a terminat tot”

Moartea lui Benone Sinulescu a șocat o țară întreagă. Artistul părea că și-a revenit pe deplin după ce a avut mai multe probleme de sănătate în vară. Impresarul cântărețului face noi dezvăluiri despre ultimele zile din viaţa lui Benone Sinulescu. Iată ce s-a întâmplat, de fapt, cu artistul.

Adevărul despre problemele de sănătate ale lui Benone Sinulescu

Impresarul lui Benone Sinulescu, Ionuț Pavel, vine cu noi dezvăluiri legate de starea de sănătate în care se afla regretatul artist.

Acesta a declarat că solistul trebuia să se opereze la carotidă, dar a renunțat pentru că îi era frică din cauza vârstei. Totuși, impresarul este de părere că pneumonia este cea care i-a cauzat moartea.

„Trebuia să facă operație la carotidă. Le-a fost frică să o facă din cauza vârstei, și lui și soției. Dar problema a fost pneumonia care s-a dezvoltat și…în patru zile s-a terminat tot.

Eu știu că a fost în spital în ultimele zile, sâmbătă și duminică. Eu nu mă înțelegeam foarte bine cu familia, de acceea niște prieteni îmi spuneau ce se întâmplă. Dar, oricum, ce era de făcut? Chiar nu știu, asta e situația acum. Nu e vorba de covid, era și vaccinat. N-are legătură.

Dar, din păcate, la vârsta lui, și din cauza faptului că a stat mult în pat, pneumonia s-a dezvoltat”, a spus Ionuț Pavel, impresarul lui Benone Sinulescu, la emisiunea lui Cătălin Măruță de pe Pro TV.

Benone Sinulescu ar fi murit din cauza unei pneumonii de aspiratie
Benone Sinulescu ar fi murit din cauza unei pneumonii de aspiratie

Și soția crede că pneumonia i-a fost fatală

Soția lui Benone Sinulescu a vorbit tot despre o pneumonie care i-ar fi adus moartea marelui artist.

Femeia este distrusă de durere după ce partenerul ei a părăsit scena vieții. Aceasta a anunțat că solistul va fi înmormântat la cimitirul Eternitatea.

„Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19.” a declarat, în exclusivitate pentru redacția Impact.ro, soția lui Benone Sinulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe