Prezentatoarea de la Pro Tv care este obligată să meargă la sală. Recunoaște că mănâncă prea multe dulciuri

Ana Anitoiu 13.11.2022, 21:49

O prezentatoare de la Pro Tv a recunoscut că este obligată să meargă la sală, pentru că mănâncă prea multe dulciuri, iar acest obicei al ei i-ar putea afecta silueta, în contextul în care nu mai are metabolismul pe care obișnuia să-l aibă în adolescență.

Prezentatoarea de la Pro Tv care merge la sală ca să poată mânca dulciuri

Prezentatoarea de la Pro Tv a spus că îi plac foarte mult dulciurile, dar mănâncă cu măsură și merge la sală ca să nu fie nevoită să își refuze poftele culinare. Vedeta a recunoscut că nu reușește întotdeauna să se abțină de la unele delicii, cum ar fi o gogoașă.

„Nu reușesc să mă abțin întotdeauna, îmi plătesc păcatele la sala de sport. Merg la sală ca să îmi permit să nu am frustrări în farfurie și știu că pentru orice gogoașă pe care o savurez acum cu plăcere – îmi plouă în gură numai când mă gândesc – trebuie să muncesc.

Nu am o siluetă impecabilă, nu vreau să par nebună, încerc să mă păstrez în niște limite cu care să mă simt eu confortabil, dar nu am măsurile ideale”, a spus Corina Caragea, într-un interviu acordat Playtech-Impact.

Corina Caragea
Corina Caragea

Vedeta duce dorul metabolismului pe care îl avea în adolescență

Corina Caragea a mai spus că odată cu înaintarea în vârstă i s-a schimbat metabolismul. Prezentatoarea de la Pro Tv a povestit că în adolescență obișnuia să facă eforturi pentru a câștiga în greutate, în timp ce unele dintre colegele ei deja țineau diete.

„Dacă în adolescență, nu știu, într-o zi mâncam mai puțin, deja se vedea că am slăbit. Acum trebuie să depun mai mult efort pentru că metabolismul meu este mai leneș.

Îmi amintesc că în adolescență din contră eram foarte slabă și mi-aș fi dorit să fiu mai plinuță așa cum erau colegele mele care încă de atunci țineau diete și fugeau de ciocolată, iar eu nu știam ce să mănânc mai mult să mă îngraș”, a spus vedeta.

Prezentatoarea Corina Caragea a precizat că îi plăcea sportul și în adolescență, astfel că oricât de mult ar fi mâncat, ardea foarte repede caloriile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...