EXCLUSIV

Corina Caragea, dezvăluiri despre pasiunea ei: „Nu am vile, mașini, bijuterii, genți scumpe”. În ce investește banii prezentatoarea. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 07.09.2022, 16:00

Corina Caragea e pasionată de călătorii și își transformă fiecare zi liberă într-o amintire frumoasă, fie că alege o destinație din România sau din străinătate. Câte țări a vizitat prezentatorea știrilor sportive de la Pro TV în vara care tocmai s-a încheiat, ne-a povestit în interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro. Corina Caragea a vorbit deschis despre viciul care îi consumă toți banii.

Corina Caragea a vorbit deschis despre pasiunea ei

Corina, unde te-ai plimbat vara asta?

M-am plimbat foarte mult în vara asta, am vrut cumva să recuperez după anii de pandemie, de stat în casă. De fiecare dată când am avut un weekend liber, chiar și o zi liberă, am dat fuga undeva. Uite, duminica trecută, am dat o fugă până pe Valea Doftanei, e la o oră și ceva de București. Am fost la Helsinki, la Valencia, la Barcelona, Istanbul, Republica Dominicană. Sunt o norocoasă, pentru că îmi place foarte mult să călătoresc și mi-era dor.

Ai avut parte de vreo întâlnire specială? În Republica Dominicană ți-ai vizitat colegii?  

Nu. Nu mi-am vizitat colegii, pentru că ei erau mai departe față de zona în care stăteam eu, dar nici nu aș fi vrut, sincer, să văd ce scârboșenii mănâncă și mă simțeam și vinovată, pentru că eu m-am răsfățat, îți dai seama și ei, săracii, am văzut acum gândăcei și viermișori și șerpi. Am fost pentru prima dată în țările nordice, în Findlanda, și mi-a plăcut extraordinar de mult. Pare că am călătorit așa mai mult vara asta și pentru că m-am legat de anumite evenimente. Aveam niște bilete la un concert în Valencia, primite cadou în pandemie, deci un concert amânat și m-am dus acum, am fost la Supercupa Europei, am avut și din urmă de recuperat.

Corina Caragea a vorbit deschis despre pasiunea ei
Corina Caragea a vorbit deschis despre pasiunea ei

Pare că îți dai toți banii pe aceste vacanțe, așa este?

Așa este, da, îmi dau toți banii pe vacanțe.  Nu am vile, mașini, bijuterii, genți scumpe, pantofiori și așa mai departe. Investesc în mine și în amintirile mele și în dezvoltarea mea. Consider că să călătorești e cea mai bună lecție de dezvoltare personală.

Cea mai scumpă destinație pe care ai bifat-o până acum, care a fost? Cât a costat?

Hawaii cred că a fost cea mai scumpă destinație, pentru că am și combinat-o cu San Francisco. Este foarte departe și atunci a trebuit să sparg undeva, am stat o săptămână și în San Francisco, am stat câteva zile și în New York, așa că s-au adunat banii. Nu aș vrea să îți spun cât, pentru că după aceea iese un titlu bombastic și leșină tata când aude cum arunc eu banii pe fereastră sau mamaie! Să știi că nu îmi fac niciodată calcule la final, îmi fac la început și știu că nu o să mă țin de ele și mai bine să nu știu la final unde am ajuns de fapt, că nu mai plec.

Poate la începuturi, ți s-a întâmplat să apelezi la un împrumut la prieteni sau să faci un credit ca să îți îndeplinești un vis?

Nu, mai degrabă m-am împrumutat pentru apartamentul în care stau decât pentru o vacanță, mă refer la un credit ipotecar pe foarte mulți ani. Pentru vacanță nu m-am împrumutat. Am avut, bineînțeles și perioade în care a trebuit să fac mari economii ca să îmi încapă cât mai multe în acea vacanță, dar, din fericire, am mers cam pe unde mi-am dorit și mai am câte ceva pe listă.

Cum e relația cu tata, că tot vorbeai mai devreme despre el?

Relațiile din jurul meu le țin așa pentru mine. Niciodată nu povestesc eu lumii întregi cum e la mine acasă. Închid așa ușa frumos la dormitor, cum s-ar spune, că dacă o lași un pic crăpată, după aceea nu-i mai scoți pe oameni de acolo. Sunt bucuroasă și mulțumită și mândră că am avut parte de o educație bună, este foarte important! Mai ales în lumea asta, dacă nu ai capul pe umeri, ți-l pierzi! În legătură cu discuția cu banii, întotdeauna am fost cumpătată și educată să respect munca în general a mea, a colegilor, dar fiecare avem un viciu așa. Eu dau pe vacanțe, tu poate dai pe haine.

Viciul tău este ok, chiar rămâi cu ceva din toate escapadele astea.

Depinde. Fiecare o privește altfel. Unii zic: păi cum? Dai pe vacanțe, când poți să îți cumperi ceva material, ceva să îți rămână, poți să investești, nu știu, într-un apartament într-o zonă de lux, într-un teren, într-o afacere.

Apropo de afaceri, te-a tentat vreodată să ai și un alt venit în afară de cel din televiziune?

Am și alte venituri, dar nu fac afaceri. Prezint evenimente, de exemplu. Eu sunt singura sursă de venit. Niciodată nu am fost genul afacerist, deocamdată, cine știe?

Urmăriți Impact.ro și pe