Previziuni astrale pentru a doua jumătate a anului 2021. Zodiile care încep să câştige bani frumoşi în această toamnă

Astrolog Roxana Lușneac 02.07.2021, 11:21
Previziuni astrale pentru a doua jumătate a anului 2021. Zodiile care încep să câştige bani frumoşi în această toamnă

A doua jumătate a anului 2021 este influențată direct de Saturn retrograd, iar asta ne dă ocazia minunată să învățăm să nu mai fim toleranți în situațiile în care în trecut acceptam ceea ce nu ne convenea. Ridicăm ziduri în jurul nostru pentru a ne proteja, învățăm să spunem ”nu”. Iată aspectele generale pentru zodii:

Semnele de Foc – Berbec, Leu, Săgetător

Următoarea perioadă vă poate aduce cunoștințe din trecut și puteți socializa mai bine cu oamenii pe care nu i-ați mai văzut de mult timp.

Anumite eforturi pe care le-ați depus în ultimul an de zile pot începe să aducă rezultatele pozitive din toamna anului 2021. Dacă unii dintre voi ați făcut investiții și așteptați câștigurile să vină, ele vor apărea treptat, dar bine.

Previziuni astrale pentru a doua jumatate a anului 2021. Zodiile care incep sa castige bani frumosi in aceasta toamna
Simboluri ale zodiilor

Semnele de Pământ – Taur, Fecioară, Capricorn

Veți munci foarte mult în tot ceea ce ține de carieră, iar acolo veți învăța să ziceți ”Nu” atunci când nu mai este datoria voastră să faceți ceva sau atunci când simțiți că cei din jur pun presiune. Anumite oportunități din trecut care v-au scăpat printre degete, iar acum pot reveni pentru a vă da șansa să vă mai îndreptați privirea asupra lor.

Este momentul să fiți creativi și să munciți dublu, ca spre sfârșitul toamnei să vedeți rezultatele pozitive. E un moment bun să scăpați de lucrurile care nu vă mai sunt de folos pentru a elibera energia în casa voastră.

Semne de Apă – Rac, Scorpion, Pești

Dacă în trecut ați împrumutat bani, acum vă pot fi returnați. În perioada următoare trebuie să lucrați la traumele din trecut sau la lucrurile care v-au marcat într-un mod neplăcut, iar Saturn vă ajută să vă regenerați și să eliberați acele impurități energetice.

Învățați să spuneți ”Nu” lucrurilor negative și gândurilor care nu vă aduc beneficii, dar și oamenilor cărora le-ați permis să profite de bunătatea voastră. Începeți să faceți curățenie între prieteni și cunoștințe. Vezi AICI cu cine se potrivesc Racii, de fapt!

Semnele de aer – Gemeni, Balanță, Vărsător

În perioada următoare începeți să fiți mai organizați, fie că vreți să pierdeți kilograme sau vă apucați din nou să faceți sport. În sfârșit învățați să ziceți ”Nu” oamenilor din jur și chiar vouă, atunci când e cazul.

Dublați efortul pentru a avea grijă de corpul vostru, de casa voastră și de lucrurile pe care le aveți în posesie. Anumite situații pot reveni din trecut pentru a fi rezolvate.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!