Cu cine se potrivesc nativii Rac, de fapt. Compatibilitatea dintre zodiile acestea e clară

Badea Violeta 28.06.2021, 16:59
Cu cine se potrivesc nativii Rac, de fapt. Compatibilitatea dintre zodiile acestea e clară

Atunci când două zodii sunt compatibile pot lega lega relații de lungă durată, deoarece împărtășesc aceleași pasiuni. Multe persoane susțin că nu există nativi incompatibili total, ci doar relații care funcționează mai greu. Totuși, specialiștii în astrologie spun că fiecare dintre noi avem anumite particularități, iar de aici apar compatibilitățile cu alte semne zodiacale. Iată cu cine se potrivesc nativii Rac, de fapt.

Cu cine se potrivesc nativii Rac, de fapt

Nativul născut sub acest semn zodiacal este extrem de timid, sensibil și emotiv. Racul tânjește după siguranță, fiind o persoană destul de vulnerabilă și introvertită. Deși este cuprins de numeroase emoții, Racul încearcă să mascheze acest lucru și să arate lumii că, de fapt, este o peroană stăpână pe propriile forțe.

Acest nativ urăște schimbările și nu are încredere în persoanele care își schimbă dispoziția de la o oră la alta. Aceștia sunt afectați de tot ceea ce se întâmplă în jurul lor, deoarece iubesc stabilitatea și renunță cu greu la persoanele importante din viața lor. Racul ține la amintiri, iar dacă i-ai intrat la inimă nu te va uita niciodată.

Cu cine se potrivesc Racii
Cu cine se potrivesc Racii

Compatibilitatea dintre zodiile acestea e clară

  • Rac – Taur

Cele două zodii se potrivesc de minune, deoarece iubesc stabilitatea și își doresc să se îndrăgostească pentru totdeauna. Ambele semne zodiacale tânjesc toată viața după armonie și înțelegere, iar împreună ar putea să construiască o familie perfectă. Racul și Taurul au foarte multe lucruri în comun și ar putea ajunge cu ușurință la altar.

  • Rac – Scorpion

Cele două semne de apă ar putea face o pereche reușită, fiind la fel de romantici, înțelepți, senzuali și pătimași. La început de drum, Racul ar putea să trateze lucrurile cu puțină indiferență, dar odată ce Scorpionul reușește să-i câștige încrederea, acesta se va îndrăgosti și va lupta cu toate puterile pentru consolidarea acestei relații.

  • Rac – Fecioară

Dintr-un semn de apă (Racul) și un semn de pământ (Fecioara) nu ar avea cum să nu rezulte o relație excelentă. Fecioara este capabilă să-i asigure siguranța Racului, iar loialitatea acestuia îl va cuceri definitiv. Singura caracteristică care ar putea să-l deranjeze pe Rac este atenția prea mare asupra detaliilor, dar dacă vor reuși să treacă peste acest impas, ei vor construi o relație perfectă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...