Prețul de nimic la care se vinde un apartament cu două camere într-un oraș din România. Vine mobilat și utilat

Stan Filon 24.01.2023, 18:41

Ce poți face cu 10.000 de euro în România? Ei bine, mulți aleg să-și cumpere o mașină, chiar dacă este la mâna a doua. Puțini oameni știu însă că pot cumpăra chiar și un apartament cu două camere! În plus, acesta vine și deja mobilat.

Prețul de nimic la care se vinde un apartament cu două camere într-un oraș din România

Așadar, sunt apartamente cu două camere în România care se vând cu 10.000 de euro! Chiar dacă pare de crezut, anunțul postat pe un site de specialitate este cât se poate de real. Proprietarul speră să își vândă locuința cu doar 10.000 de euro.

Trebuie menționat faptul că apartamentul este situat în orașul hunedorean Vulcan. Un utilizator al platformei de vânzări OLX scoate la vânzare un apartament cu două camere, cu suprafața de 50 mp. Locuința se vinde complet mobilată, dar și cu aragaz, frigider, mașină de spălat rufe. Mai mult decât atât, prețul este unul negociabil!

Pretul de nimic la care se vinde un apartament cu doua camere intr-un oras din Romania
Pretul de nimic la care se vinde un apartament cu doua camere intr-un oras din Romania

Vânzătorul este dispus și să negocieze

„* Vând apartament 2 camere, str. Traian nr.7, bl. A5 , et.6 ;
* Suprafața – 50 mp ;
* Apartamenrul este decomandat;
* Apartament compus din: 2 camere, hol, baie, balcon;
* Baia este gresiată și faianțată, 1 cameră și bucătăria cu termopane;
* Apartamentul este fară datorii, se vinde mobilat și cu tot ce se află în el ( frigider, aragaz, mașină de spălat ), prețul se negociază la fața locului”. Așa sună anunțul postat de utilizator pe OLX.

Tot pe platforma OlX, un alt proprietar a postat un anunț interesant de vânzare. Acesta vrea să-și vândă apartamentul de trei camere pentru suma de 20.000 de euro! Este un apartament decomandat și conține, deja, mobilă. Potrivit anunțului, apartamentul are suprafața utilă de 77 de metri pătrați, se află într-un bloc construit înainte de 1977, la etajul șase din zece.

„Vând apartament 3 camere, decomandat, nu prezintă îmbunătățiri, strada Aviatorilor, etaj 6 din 10, lift funcționabil, se vinde mobilat. Preț 20000 euro”, se arată în anunț.

Și în județul Sibiu găsim astfel de anunțuri. mai exact, un proprietar din localitatea Agnita a scos la vânzare un apartament tot cu 3 camere pentru care speră să obțină 20.000 de euro. De precizat faptul că și această locuință este deja mobilată.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...