Presupusul iubit al Margheritei de la Clejani, apel disperat. “Am ajuns să nu dorm, să nu mănânc”. Mesaj surprinzător în urma scandalului iscat

Rădulescu Valentin 03.06.2020, 11:58

Tânărul considerat iubitul Margheritei de la Clejani, a făcut un apel disperat. Acesta a susținut că trece printr-o perioadă grea și că vrea doar să își trăiască viața, fără să mai fie în atenția presei. Bărbatul a postat recent pe rețelele de socializare un mesaj în care își cere scuze.

Iubitul Margheritei de la Clejani face un apel disperat!

Presupusul iubit al Margheritei, Theodor, este și el afectat de scandalul în care a fost implicat de către vedetă în urmă cu ceva timp, când aceasta a condus sub influența substanțelor interzise. Se pare că bărbatul nu mai vrea să aibă de a face cu aceasta, iar primul semn este acela că a șters-o pe Margherita de la Clejani de pe Instagram. Theodor a luat decizia de a transmite un mesaj prin care își cere scuze dacă a deranjat sau a influențat oamenii la consumul de droguri. Bărbatul a mai adăugat și faptul că totul a pornit de la traumele din copilărie, iar acum trece printr-o perioadă dificilă.

„M-au făcut o țintă penală unde eu îmi asum că nu sunt un exemplu bun de urmat. Nu am mai scris, nu mai fac artă, nu mai desenez, nu mai pot să ies din casă, mi-am umilit familia prin faptul că doar mi-am trăit viața, nu am instigat pe nimeni. Trec prin cele mai grele momente din viață. Au ajuns niște penali, care și-au făcut dreptate pe un „cadou”, turnându-se singuri la știri cu care încă mă judec în tribunal să facă bani pe urma existenței mele. Am ajuns să nu dorm, să nu mănânc, să vomit de 4,5 ori pe zi, iau pastile de tensiune. Sunt atâtea subiecte, violatori virali, oameni omorâți, probleme serioase”

Presupusul iubit al Margheritei de la Clejani, apel disperat. “Am ajuns să nu dorm, să nu mănânc”. Mesaj surprinzător în urma scandalului iscat
Presupusul iubit al Margheritei de la Clejani, apel disperat. “Am ajuns să nu dorm, să nu mănânc”. Mesaj surprinzător în urma scandalului iscat

Theodor susține că multe imagini erau fake

Presupusul iubit al Margheritei de la Clejani susține că a devenit o țintă penală, iar acum atât el, cât și mama lui, sunt urmăriți și arătați cu degetul. Bărbatul este decis să își continue viața într-un mod cât mai normal, mai ales că acum când a susținut că a renunțat la consumul de droguri. Mai mult, Theodor a spus că multe dintre imaginile cu ”licorile” făcute în casă, erau false, iar acestea aveau scopul de promovare a imaginii.

„Cel mai mult respect îl am față de oamenii care îmi sunt alături și mă susțin, familiei mele care mă susține și tuturor oamenilor care empatizează cu arta mea. Îmi pare rău dacă, în decursul anilor, orice postarea de-a mea a instigat la autodistrugere, dar multe erau fake, sirop, pastile cu vitamine, etc., doar pentru promovarea imaginii care acum nu mai contează pentru mine.”, a mai adăugat Theodor pe rețelele de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe