Legătura nebănuită dintre iubitul Margheritei de la Clejani și fiul lui Dan Bittman. Ce au cei doi în comun

Redacția IMPACT 28.05.2020, 10:30

Margherita din Clejani a ajuns în atenția publicului după ce a fost protagonista unui accident rutier cu implicații mai adânci. Ea a fost depistată pozitiv la controlul anti-drog, duminică dimineața.

„Legături periculoase”. Relația de lungă durată dintre iubitul Margheritei și fiul lui Dan Bittman

Apropiații familiei spun că Margherita s-a înconjurat de oameni dubioși, după ce s-a cuplat cu Theodor, un tânăr de 25 de ani care este un consumator învederat de droguri.  Theodor este artist. Face parte dintr-o trupă de muzică trap care se numește Nordwului. În piesele lor promovează consumul de droguri, iar unul dintre colaboratorii foarte apropiați ai trupei este Alex, fiul lui Dan Bittman.

Alex îi ajută pe membrii trupei „Nordwului” cu producția și masterizarea, dar are și el o strofă a lui, plus că e solist al unei piese care se numește iClipit, în care se prezintă explicit modul de preparare a drogurilor trapperilor, așa cum este cunoscut „Lean”.

Alex Bittman pune muzică în cluburi  foto credit: click.ro
Alex Bittman pune muzică în cluburi foto credit: click.ro

Ți-am dat un pliculeț mare cât inima mea

Atât Alex cât și iubitul Margheritei au avut dosare la DIICOT. Alex Bittman a fost prins de polițiști cu droguri de risc în vederea consumului propriu.

Până la urmă, procurorii au decis să renunțe la urmărirea penală pentru că nu era vorba de o cantitate mare de droguri. În plus, ei au considerat că Alex Bittman poate fi reabilitat. În ce-l privește pe iubitul Margheritei, acesta a fost prins cu un pliculeț de cannabis în mașină în 2018. Acesta a semnat un acord de recunoaștere în schimbul unei pedepse mai blânde, adică plata unei amenzi în loc de condamnare la închisoare.

Urmăriți Impact.ro și pe