Imagini șocante cu Margherita de la Clejani! Ce căuta, în miez de noapte, într-un copac. Incredibil ce a putut să spună

Redacția IMPACT 29.05.2020, 09:58
Imagini șocante cu Margherita de la Clejani! Ce căuta, în miez de noapte, într-un copac. Incredibil ce a putut să spună

Margherita de la Clejani continuă să atragă toată atenția spre ea de când a fost protagonista unui accident rutier. De data aceasta fiica Clejanilor s-a suit într-un copac la miezul nopții de unde a ținut un discurs halucinant, care i-a șocat pe fani.

Margherita de la Clejani șochează din nou. Ce căuta în copac în miezul nopții?

La sfârșitul săptămânii trecute, Margherita de la Clejani a fost provocat un accident rutier, după ce a intrat într-o mașină parcată regulamentar. În urma testului antidrog, polițiștii au constat că fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani se afla sub influnța drogurilor, drept pentru care pe numele său a fost deschis dosar penal.

Însă, Margherita nu pare să aibă remușcări, ci din contră continuă să se dea în spectacol. Acum două zile, Margherita și-a șocat fanii după ce s-a urcat într-un copac în miezul nopții. Imaginile au fost postate de către aceasta pe contul său de Instagram.

„Toată energia, toată energia copacului savurez pe deplin. Eu ador să stau tot timpul, permanent în copaci sau oriunde se poate cățăra. Cred că într-o altă viață am fost o maimuțică”, a spus Margherita.

margherita de la clejani, imagini halucinante, discurs
Margherita de la Clejani șochează din nou. Ce căuta în copac în miezul nopții?

„Vreau să spui unde vei presta mâine cu…’. Mâine vom merge în Chicago și vom cânta acolo pentru toți românii noștri. Acum suntem în San Francisco, la un hotel absolut minunat. Eu nu mai vreau să plec de aici, vreau să stau aici în copac, pentru că mie-mi plac foarte mult copacii și iubesc natura. Poți să te urci mai sus, te rog? Mai, mai, mai!’ Daaa! Ador copacii, copacii sunt viață, sunt iubire. Și eu iubesc tot ce înseamnă natură, că e cea mai prețioasă. Și uite așa mă încarc eu pentru ziua de mâine, pentru că mâine vom avea o zi lungă”, a mai spus Margherita.

Bruneta a mai postat recent și un clip cu ea pe scaunul din dreapta șoferului, în care stă relaxată cu picioarele scoase pe geam. Acesta este modul vedetei de a transmite că nu o interesează nimic. De asemenea, într-un alt clip s-a filmat dansând lasciv în mașină, în timp ce în mână ține un pistol. Toate postările vedetei creează indignare în rândul fanilor acesteia.

Urmăriți Impact.ro și pe