Poveștile de dragoste ale Mirabelei Dauer. ”Am luat bătaie și cu fierul de călcat”

Poveștile de dragoste ale Mirabelei Dauer. ”Am luat bătaie și cu fierul de călcat”

Mirabela Dauer este una dintre vocile de aur ale muzicii românești. Pe cât de iubită este de public pe atât de mult a avut de suferit de pe urma mariajelor sale care au fost în contrast cu cariera strălucită pe care a avut-o. A trecut prin multe necazuri, mai ales în timpul celei de-a doua căsătorii, când a fost bătută și amenințată cu moartea de către soțul ei. La cei 72  de ani, artista a făcut mărturisiri care i-a șocat pe toți.

Poveștile de dragoste ale Mirabelei Dauer

Așa cum spune o vorbă din popor, dragostea este oarbă, iar de multe ori nu știi cine este persoana de lângă tine alături de care ai vrea să-ți petreci tot restul vieții. Un exemplu în acest sens este chiar iubita cântăreață de muzică ușoară, Mirabela Dauer.

În anii tinereții, artista avea toată lumea la picioare. Era extrem de apreciată de public atât pentru vocea ei excepțională, cât și pentru frumusețea sa. Însă aceste calități nu au ajutat-o în dragoste. Interpreta a fost căsătorită de două ori, iar cea de-a doua căsnicie a fost un calvar.

La doar 18 ani, cântăreața spunea un ”Da” hotărât în fața ofițerului de stare civilă, căsătorindu-se cu Willy Dauer, dar mariajul cu primul ei soț nu a durat decât 5 ani.

Poveștile de dragoste ale Mirabelei Dauer. ”Am luat bătaie și cu fierul de călcat”

Poveștile de dragoste ale Mirabelei Dauer. ”Am luat bătaie și cu fierul de călcat”

A doua căsnicie, un coșmar pentru Mirabela Dauer

A doua căsnicie, însă, a fost coșmarul vieții sale. La începutul anilor ’70 Mirabela Dauer s-a îndrăgostit nebunește de regizorul Traian Popovici, rodul iubirii fiind fiul lor Alexandru. Însă episoadele violente prin care a trecut cântăreața au făcut-o să intenteze divorț.

A urmat un proces dureros, în urma căruia custodia pentru fiul lor i-a fost atribuită fostul ei soț. Motivul: instanța a considerat că fiind prea mult plecată în turnee, Mirabela Dauer nu poate avea grijă de copil.

”Am intentat divorţ din cauza violenţei lui. După atâtea bătăi pe care le-am încasat de la el, am cedat. Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu”.

Totuși artista nu a încetat să creadă în dragoste și a încercat să își refacă viața amoroasă. S-a iubit cu Sandu Andriuță, însă relația lor avea să se sfârșească în urmă cu opt ani.

”Eu sunt o fire mămoasă, cocoloașă așa. Pe toți iubiții mei pe care i-am avut i-am cocolit, i-am alintat și cred că a fost prea mult și s-au sufocat. Nu insist, dacă nu mă suni, nu deranjez. I-am sufocat prin bunătatea mea”, a declarat Mirabela Dauer recent, la emisiunea “Vorbește lumea”, de la PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI