EXCLUSIV

Povestea tristă din copilăria Andreei Bălan. Tatăl artistei n-a putut să o ajute. ”Am alergat peste tot” (EXCLUSIV)

Alexandru Catalan 21.12.2021, 22:07
Povestea tristă din copilăria Andreei Bălan. Tatăl artistei n-a putut să o ajute. ”Am alergat peste tot” (EXCLUSIV)

Andreea Bălan nu și-a ascuns niciodată dorința de a fi avut o păpușă Barbie. Măcar una singură! Destinul a fost însă potrivnic și oricât ar părea astăzi de exotic acest amănunt, Andreea nu a primit niciodată o asemenea păpușă atunci când era copilă. Impact.ro a încercat să afle de la tatăl Andreei cum se poate explica așa ceva în cazul unei vedete care a trăit după 1990.

„Știu despre pasiunea fiicei mele despre păpușile Barbie. Cred că punctul culminant al dorinței sale față de un asemenea tip de păpușă s-a consumat prin 1996 – 1997, dacă îmi amintesc bine.

Însă nu am reușit să găsim așa ceva! Andreea mea avea pe atunci vreo 12-13 ani și debutase de vreo doi ani, construindu-și deja un nume.

Ca atare, era invitată la emisiunile în vogă ale momentului, în special la cele ale televiziunii publice, singura pe atunci care dădea și celor mai tineri ocazia de a se exprima în fața publicului”, a declarat Săndel Bălan pentru impact.ro.

A căutat-o, în zadar, prin toate magazinele

El spune că în acel moment nu a reușit să găsească vreo singură păpușă Barbie în România: „Am căutat, dar nici pomeneală de urma vreunei păpuși Barbie.

Nu cred că în acea perioadă s-a gândit cineva să importe asemenea tip de păpușă. Vremurile nu semănau deloc cu cele de azi, când poți găsi cu multă lejeritate la București aproape orice ce apare la Paris, Londra sau mai știu eu în colț al lumii!”.

Andreea Balan
Andreea Balan

Tatăl Andreei nu-și reproșează nimic

Săndel Bălan adaugă că nu are de ce să-și facă vreun reproș pe tema asta fiindcă a căuta pentru Andreea sa orice „pistă” posibilă pe atunci.

„Vă spun sincer că am încercat prin mai toate librăriile și benzinăriile din țară să dăm de urma vreunei singure asemenea păpuși. Fiindcă începusem să călătorim prin mai toată țara, să cântăm inclusiv la petreceri organizate de studenți, iar asta ne-a permis să batem țara în lung și-n lat. Nici urmă însă de vreo Barbie!”, precizează același Săndel Bălan.

Are o cameră plină cu păpuși

Timpul a trecut și Andreea Bălan a crescut. Ea a rămas însă cu o cameră plină cu păpuși, din care părinții săi mai impart și azi tot felul de jucării fetelor care o admiră pe vedeta de azi.

„Andreea primea la vârsta la care a debutat în principal jucării. Plușul era la putere, așa că s-au strâns mii, fără exagerare. A umplut o camera, fără nicio exagerare.

Ce puteai să-i dai unei fete de 11, 12 sau 13 ani? Jucării, nu bani, desigur! Mai împărțim și azi dintre jucăriile primite de fata noastră acum un sfert de veac”, se amuză ușor pe acest subiect același Săndel Bălan.

Fetele artistei nu-s atrase de Barbie

Pe de altă parte, nici fetele Andreei Bălan, Ella și Clara, de cinci, respectiv trei ani, nu par atrase de modelul impus de păpușa Barbie. Același Săndel Bălan se declară mândru de cele două nepoțele ale sale și de modul în care fiica lui le educă.

„Voi face în curând iar pe Moșul. Andreea, soția mele și cele două nepoțele au fost recent plecate peste hotare, așa că mi-e dor de ele.

Dar am pregătiti deja cadourile pe care le vor găsi sub brad. M-am sfătuti cu soția și desigur sunt niște jucării. Nu, nu sunt păpuși Barbie, asta vă asigur!”, conchide Săndel Bălan.

Păpușa de tip Barbie a fost lansată de industria americană de jucării la finele anilor ”50, aceasta impunându-se în scurt timp mai peste tot în lume.

Urmăriți Impact.ro și pe