Ce face Andreea Bălan în timp ce George Burcea se află într-un scandal uriaş. “Trebuie să ne punem ordine în gânduri”

Badea Violeta 25.11.2021, 13:06

În urma declarațiilor recente ale lui George Burcea prin care instiga la violență asupra femeilor, Andreea Bălan le-a transmis câteva cuvinte fanilor săi de pe rețelele de socializare. Iată ce a spus vedeta de la Antena 1. Să fie un mesaj pentru fostul soț?

Andreea Bălan, mesaj cu subînțeles pentru George Burcea

Aproape doi ani au trecut de când Andreea Bălan și George Burcea au decis să pornească pe drumuri separate. Cu toate astea, cei doi vor fi întotdeauna legați de cele două fiice pe care le au împreună, Ella și Clara.

După ce actorul a avut un derapaj pe Facebook, acolo unde a instigat la violență asupra femeilor, sute de critici au curs la adresa lui.

În urmă cu câteva ore, Andreea Bălan a publicat pe contul oficial de Instagram mai multe InstaStory-uri, însă unul dintre acestea a atras rapid atenția publicului. Aceasta le spune fanilor săi cât de important  este să-și facă ordine în gânduri. Iată mesajul pe care l-a transmis vedeta.

„Cred că ați observat că de la un timp tot postez lucruri legate de legea de atracție și tot felul de citate legate de gânduri. Fac acest lucru pentru a le atrage atenția celor care nu cred că noi atragem ceea ce suntem, nu ceea ce dorim.

Așa că dacă vedeți taguri către pagini de acest gen intrați pe pagina lor de Instagram și studiați mai mult pentru că e foarte important să facem ordine în gânduri și să gândim pozitiv.

Cu siguranță, toate visurile noastre și toate dorinețe se vor îndeplini dacă avem grijă ce răspândim în Univers.”, a spus îndrăgita cântăreață.

Andreea Balan, reactie dupa derapajul lui George Burcea

Tatăl Andreei Bălan, reacție după derapajul lui George Burcea

Dacă Andreea Bălan este reținută în declarații, nu la fel putem spune și despre tatăl său. Săndel Bălan nu s-a putut abține și a criticat ieșirea nervoasă a lui George Burcea.

„Mai devreme sau mai târziu, toți plătim pentru greșelile noastre. Plătește pentru ceea ce face, nu poți instiga la violență, să îți bați femeile sau iubitele, are și el două fiice.”, ne-a declarat Săndel Bălan, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Amintim că actorul a avut o ieșire necontrolată după ce mai mulți internauți au făcut glume la adresa lui.

George Burcea a mărturisit că le dorește doamnelor și domnișoarelor care l-au criticat să aibă parte de bărbați care să le ia la palme după ce vin de la muncă, instigând astfel la violență domestică asupra femeilor. Ulterior, actorul și-a dat seama că a greșit și și-a cerut scuze în mod public.