Povestea primarului PSD care și-a trecut numele pe un monument al eroilor căzuți la datorie

Redacția IMPACT 07.06.2019, 11:54
Povestea primarului PSD care și-a trecut numele pe un monument al eroilor căzuți la datorie

Un primar PSD din România a decis să-și treacă numele pe un monument al eroilor, ridicat în localitatea pe care o conduce. Edilul este în viață, în vreme ce soldații în cinstea cărora s-a și ridicat monumentul sunt morți de zeci de ani.

Iulian Olteanu este primar ales pe listele PSD în comuna Salcia, din județul Teleorman. Recent, în comunitatea pe care o conduce, a fost inaugurat un monument al eroilor căzuți pe front în Războiul Antifascist.

Monumentul a fost ridicat în memoria celor care s-au jertfit pentru poporul român și au participat la mișcările antifasciste de pe teritorul României.

Primarul Iulian Olteanu, deși nu a avut nicio contribuție la acest război, a decis, totuși, că numele său trebuie să se regăsească lângă cele ale eroilor români, scrie presa locală.

Numele primarului PSD, menționat pe lista eroilor căzuți la datorie

Monumentul din comuna Salcia, județul Teleorman a fost inaugurat joi, pe data de 6 iunie. La ceremonia oficială au participat mai multe oficialități locale, dar și cetățeni din sat.

În ziua în care s-au comemorat eroii căzuți pe front, lângă numele celor și-au dat viața pentru țară a apărut și…numele primarului.

În josul monumentului e sculptat, cu litere similare celor folosite la numele eroilor, „Primar Iulian Olteanu”, ales pe listele PSD.

Presa locală amintește de faptul că Salcia este comuna în care își are sediul ferma de porci a lui Valentin Dragnea, fiul fostului lider al PSD.

Sursa foto: liberinteleorman.ro
Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe