Cine este tânăra însărcinată din Iaşi ajutată de poliţişti să ajungă la maternitate. Încălcase toate regulile de circulaţie: „Doamna era foarte agitată”

Mirabela Năstase 21.01.2021, 13:46

Tânăra din Iași  care a fost ajutată de polițiști să ajungă la maternitate se numește Iliuța Andron. Aceasta a intrat în travaliu, iar polițiștii rutieri au condus-o până în fața maternității.

Cine este tânăra însărcinată din Iaşi ajutată de poliţişti să ajungă la maternitate

De altfel, soțul ei, care se afla la volanul mașinii în care se afla și soția lui, le-a spus polițiștilor că regretă faptul că a încălcat regulile de circulație, însă era nevoit să ajungă rapid la spital.

Polițiștii au înțeles însă situația, astfel că nu au mai ezitat nicio clipă și i-au condus pe cei doi până ce au ajuns la maternitate. Tânara este acum mama unei fetițe, în așteptarea celui de-al doilea copil.

”Noaptea trecută, în jurul orei 1:00, polițistii rutieri ieșeni au oprit pentru control, pe raza orașului Podu Iloaiei, un conducător auto grăbit să ajungă cu soția la maternitatea din Iași, deoarece aceasta intrase în travaliu. Fără să stea pe gânduri, fiind o situație de urgență, polițistii au escortat mașina bărbatului până la maternitate, asigurându-se că toți ocupanții autoturismului au ajuns în siguranță la destinație. Pentru gestul lor, polițistii au primit mulțumiri din partea celor doi soți”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, potrivit bzi.ro.

Tanara insarcinata, ajutata de politisti
Tanara insarcinata, ajutata de politisti

Ce au declrat polițiștii

Astfel că polițiștii ieșeni nu l-au sancționat pe bărbat pentru regulile de circulație pe care le-a încălcat, ba dimpotrivă, s-au oferit să ajute tânărul cuplu în această situație delicată.

„În timp ce eram în serviciul de patrulare pe drumul european, în localitatea Podu Iloaei am observat un autoturism BMW care se deplasa spre Iași cu viteză sporită. A fost oprit și în momentul când am mers la autoturism avea volanul pe dreapta, iar în stânga era o doamnă care se afla în travaliu, moment în care am precizat conducătorului auto să ne urmeze la «Cuza Vodă», la maternitate, pentru a-i facilita drumul prin oraș în condiții de siguranță. Mai mult, doamna era agitată și ne-a spus că trebuie să nască, că e în travaliu și se grăbesc. Șoferul și-a cerut scuze că a mers cu viteză. Ne-am asigurat că au ajuns în siguranță la maternitate. Îi transmitem naștere ușoară și să fie copilul sănătos”, a spus agentul Marius Ionescu.

Internauții nu au fost indiferenți la această poveste și au ”aplaudat” gestul organelor de poliție pe Facebook. Cei doi agenți de poliție, Marius Ionescu și Bogdan Dumitriu, sunt printre cei mai bine pregătiți polițiști din Iași, reușind să salveze vieți, de-a lungul timpului.

Urmăriți Impact.ro și pe